Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

XXL modelku načapali paparazzi na pláži: Úlovok - neopálené dudy!

Candice Huffine nafotili paparazzi hore bez. Zobraziť galériu (7)
Candice Huffine nafotili paparazzi hore bez. (Zdroj: profimedia.sk)

TULUM - Žiadny problém! Candice Huffine (31) síce vôbec nemá ideálne krivky, no rada sa nimi pochváli. A pokojne sa po pláži premáva v úsporných bikinách, ktoré by si väčšina žien z jej hmotnostnej kategórie na seba nedala. Tmavovláska počas uplynulých dní dovolenkovala v Mexiku, kde dokonca počas pobytu vo vlnách skončila hore bez. Prítomní paparazzi neváhali a jej neopálené prsia ihneď zvečnili.

Candice Huffine má na konte pózovanie pre mnohé magazíny, no zapísala sa do histórie ako prvá plus size modelka, ktorá sa objavila v prestížnom Pirelli kalendári. Už tam vystavila svoje kypré tvary v celej kráse. Ako vidno, ani v súkromí si kráska nepotrpí na to, aby mala prsia schované. 


V slávnom kalendári konečne aj sexica XL: Nahé vnady vystavila v latexe!


Počas uplynulých dní dovolenkovala v slnečnom Mexiku, kde absolvovala intenzívny tréningový program zameraný na spaľovanie tuku a zlepšenie kondície. Dali sme do toho maximum, robili sme veci, ktoré sme považovali za nemožné, zabudli na zlozvyky, tancovali sme a potili si naše zadky. Nevážili sme sa a ani to neplánujeme. Nebolo to o tom, cieľom bolo najmä cítiť sa dobre,” zhodnotila svoj pobyt tmavovláska, ktorá fanúšikov prostredníctvom instagramu zásobovala viacerými fotografiami. 

Avšak tú, ktorá sa objavila v médiách, neprekonala. Candice totiž na pláži načapali paparazzi, ktorí ju, ako na potvoru, zvečnili hore bez.  

Candice Huffine nemá s nahotou žiaden problém.
Zobraziť galériu (7)
Candice Huffine nemá s nahotou žiaden problém.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Candice Huffine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu