Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúca SMRŤ Kirstie Alley (†71) zasiahla jej kolegov: Emotívne odkazy do neba!

Kirstie Alley Zobraziť galériu (10)
Kirstie Alley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herecký svet zasiahla veľmi smutná správa. Vo veku 71 rokov zomrela Kirstie Alley, ktorá podľahla zákernej chorobe. Umelkyňa bola obľúbenou aj medzi svojimi kolegami, o čom svedčia aj dojemné odkazy, ktoré jej posielajú do neba.

Počas dnešného dňa informovala rodina Kirstie Alley o tom, že herečka prehrala boj s rakovinou. Túto chorobu jej pritom zistili len nedávno, a tak o jej zdravotných problémoch takmer nikto nevedel.

Jej smrť zasiahla aj viacero jej hereckých kolegov. Hviezde filmu Pozri, kto to hovorí a držiteľke ceny Golden Globes okamžite po oznámení začali posielať dojemné odkazy do neba. Medzi prvými sa objavil známy herec John Travolta.

„S Kristie som zažil jeden z najvýnimočnejších vzťahov môjho života. Mám ťa rád. Ešte sa uvidíme," napísal Travolta na svojom Instagrame. K nemu sa pridal aj ďalší známy herec Kelsey Grammer. „Vždy som veril, že smútok za verejne známou osobou by mal byť súkromný. Ale musím povedať, že som ju mal veľmi rád," povedal pre magazín Variety.

Medzi kolegov, ktorých jej smrť zasiahla, sa zaradila aj Jamie Lee Curtis. „Práve som sa dozvedela, že Kirstie Alley zomrela. V práci bola vtipná a doma bola skvelou matkou. Aj keď sme sa na niektorých veciach niekedy nezhodli, mali sme medzi sebou veľký rešpekt a spojenie," napísala Curtis.

Na Alley si zaspomínala aj známa seriálová herečka Jackée Harry. „Či ste s ňou súhlasili alebo nie, Kirstie Alley bola neskutočne talentovaná a prinášala radosť mnohým ľuďom. Odpočívaj v pokoji, bola si jedinečná," napísala Harry.

Viac o téme: Kirstie Alley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu