Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zo sexidolu Johnnyho Deppa je nechutný tučko: Pribratý, mastné vlasy a v ústach hnoj - Je to vôbec on?!

Johnny Depp bol kedysi sexidolom. Dnes vyzerá hrozne. Zobraziť galériu (9)
Johnny Depp bol kedysi sexidolom. Dnes vyzerá hrozne. (Zdroj: profimedia.sk a Esquire)

PALM SPRINGS - Brutálne oškaredel! Johnny Depp (52) je nielen talentovaným a oceňovaným umelcom, ale má svoje miesto aj medzi najpríťažlivejšími hviezdami. Titul najsexi muža roka sa mu dokonca podarilo získať až dvakrát. Avšak pri pohľade na to, ako charizmatický fešák vyzerá dnes, to znie neuveriteľne. Kilá navyše a mastné vlasy by sa filmovému pirátovi dali ešte odpustiť. Chrup v dezolátnom stave však určite nie!

Čo na ňom tá kočka vidí?! Johnny Depp a jeho mladá manželka Amber Heard by mohli tvoriť jeden z najkrajších hollywoodskych párov súčasnosti. To by však známy umelec musel na svojom zanedbanom zovňajšku trošku popracovať. Keď sa pred pár dňami objavil na filmovom festivale v Palm Springs, mnohí boli šokovaní z toho, ako odpudzujúco niekdajší sexidol vyzerá. 

V porovnaní s minulosťou Johnny viditeľne pribral. To by sa, vzhľadom na jeho vek, dalo akceptovať. I keď viacerí jeho rovesníci sa aj v päťdesiatke pýšia vypracovaným svalnatým telom. Oveľa zarážajúcejší je však účes, ktorý slávny Pirát z Karibiku aktuálne nosí. Dlhšie neumyté vlasy mu rozhodne nesvedčia. 

Čo je však na Deppovom zovňajšku najšokujúcejšie, sú však jeho zuby. Keď sa herec počas pózovania na červenom koberci usmial, nejednému fotografovi asi prišlo nevoľno. Poviete si, že človek s takým bankovým kontom by mal mať bezchybný chrup. O známom umelcovi sa však povráva, že nanávidi zubárov a má z nich priam panický strach. Hm, tak to veľa vecí vysvetľuje...

Amber Heard a Johnny Depp by tvorili jeden z najkrajších hollywoodskych párov... Keby herec viac dbal o svoj zovňajšok.
Zobraziť galériu (9)
Amber Heard a Johnny Depp by tvorili jeden z najkrajších hollywoodskych párov... Keby herec viac dbal o svoj zovňajšok.  (Zdroj: profimedia.sk)


Mohlo by vás zaujímať: Famózny Johnny Depp: Milujú ho diváci, kritici a bláznivé filmové roly


Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu