Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra Johnnyho Deppa odhodila šaty aj zábrany: Mám 18, chcem byť sexi!

Lily-Rose Depp Zobraziť galériu (9)
Lily-Rose Depp (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Je z nej už žena! Lily-Rose Depp (18) nie je v šoubznise žiadnym nováčikom. Dcéra herca Johnnyho Deppa (54) a speváčky i modelky Vanessy Paradis (44) sa rozhoddla kráčať v šľapajách slávnych rodičov. Na konte má účinkovanie pred kamerami a venuje sa tiež modelingu. Pri fotení najnovších záberov odhodila kráska zábrany a pózovala dokonca hore bez.

Lily-Rose Depp oslávila v máji 18. narodeniny. A preto sa rozhodla svetu ukázať, že je z nej už dospelá žena. Dôkazom majú byť aj odvážne zábery, ktoré spoločne s fotografom Stevenom Kleinom nafotili pre CR magazine. 

Prominentná dcéra sa netajila tým, že s editorkou spomínaného časopisu sa jej veľmi dobre spolupracuje. „Mala na starosti aj moje prvé fotenie pre Chanel, keď som mala 15 rokov. Teraz som zo seba mohla ukázať viac a byť tiež viac sexi. Veď už mám 18,” poznamenala Lily-Rose. Pred objektívom sa preto predviedla napríklad oblečená len v rifľových šortkách a tiež hore bez, pričom si nahé prsia kryla rukami. 

Sympatická osemnástka sa vyjadrila aj na margo toho, aké to je žiť so slávnym priezviskom. „Veľa ľudí si myslí, že hrám len vďaka môjmu otcovi. Že sa nemusím až tak snažiť a že ma všetci v biznise poznajú. Ale to ma núti pracovať dvakrát toľko, aby som dokázala, že to tak nie je,” poznamenala. 

Ďalšie odhalené FOTO 18-ročnej Lily-Rose Depp nájdete v GALÉRII>>

Lily-Rose Depp sa odhalila pre CR magazine.
Zobraziť galériu (9)
Lily-Rose Depp sa odhalila pre CR magazine.  (Zdroj: CR magazine/ Steven Klein)

Viac o téme: Johnny DeppVanessa ParadisLily-Rose Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu