Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Seriálová mama vyvalila staré prsia: Nie, toto už fakt nie je sexi!

Suzanne Somers sa ani krátko pred 70-tkou nevyhýba dráždivým outfitom. Zobraziť galériu (11)
Suzanne Somers sa ani krátko pred 70-tkou nevyhýba dráždivým outfitom. (Zdroj: profimedia.sk)

PALM SPRINGS - Nemá súdnosť! Suzanne Somers (69) si väčšina ľudí spája s krásnou mamou Carol zo seriálu Krok za krokom. Od čias nakrúcania však ubehli desiatky rokov a z charizmatickej herečky je preplastikovaná, vyperoxidovaná a zmachlená kreatúra, ktorá obľubuje outfity s hlbokými výstrihmi. Je možno pekné, že blondínka sa aj na prahu 70-tky udržiava v dobrej kondícii, no spôsob akým sa prezentuje, je skôr na zaplakanie. Šoubiznis má za sebou prvý červený koberec tohto roka, kde sa vulgárne pôsobiaca babička opäť predviedla.

Rok 2016 sa ešte poriadne nerozbehol, no smotánka sa už začala schádzať. Počas uplynulého víkendu totiž odštartoval 27. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Palm Springs, ktorý potrvá do 11. januára. V rámci neho sa konalo odovzdávanie cien. Z tých mali radosť napríklad Johnny Depp, Cate Blanchett, či Matt Damon.  

Po červenom koberci sa však prešli aj iné hviezdy. Značný rozruch narobila Suzanne Somers, známa predovšetkým z obľúbeného sitkomu Krok za krokom. Seriálova mamina totiž pred fotografmi pózovala v odvážnej róbe, ktorú by si na seba obliekla máloktorá žena v jej veku.

Na odhalenom stehne by nebolo nič zlé, avšak brutálny výstrih, z ktorého jej každú chvíľu išli vypadnúť prsia, je silnou kávou aj pre menej puritánske povahy. Nuž, zdá sa, že u blondínky platí staré známe - Čím viac rokov, tým menej...

Suzanne Somers sa po červenom koberci premávala s vyvalenými vnadami.
Zobraziť galériu (11)
Suzanne Somers sa po červenom koberci premávala s vyvalenými vnadami.  (Zdroj: profimedia.sk)


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Krok za krokomSuzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu