Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Princezná Leia zo Star Wars po 40 rokoch: Chľast, drogy, život s gayom... Takto dnes vyzerá!

Carrie Fisher ako princezná Leia. Zobraziť galériu (16)
Carrie Fisher ako princezná Leia. (Zdroj: Lucasfilm)

LOS ANGELES - Je najstaršou princeznou! Pondelkový večer patril slávnostnému premietaniu filmu Star Wars: Sila sa prebúdza. Na ten už netrpezlivo čakajú všetci fanúšikovia Hviezdnych vojen. Velkolepej premiéry sa zúčastnila i herečka Carrie Fisher (59), ktorá v sci-fi ságe stvárnila princeznú Leiu. Umelkyňa má za sebou poriadne búrlivú minulosť poznačenú viacerými škandálmi. Ako sa problémy odrazili na jej zovňajšku?!

Za film tohto roka by mnohí jednoznačne označili snímku Star Wars: Sila sa prebúdza. Siedma epizóda vesmírnej ságy sa v týchto dňoch dostáva do všetkých kín a v pondelok sa konala premiéra pre hŕstku vyvolených, ktorej sa zúčastnili tiež protagonisti a tvorcovia. 


Pozrite si tiež: História Hviezdnych vojen v skratke!


Reakcie tých, ktorí novinku videli, sú plné chvál a nadšenia. Dej by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediov. Samozrejmosťou siedmej epizódy sú aj pôvodni protagonisti, vrátane krásnej princeznej Leiy. Tú stvárnila herečka Carrie Fisher, ktorá budúci rok oslávi okrúhlu 60-tku. 

Carrie priniesli Hviezdne vojny obrovský úspech no i trápenie. Podobne, ako mnohé hviezdy, slávu a popularitu príliš nezvládala. V 80. rokoch bojovala so závislosťou na drogách a alkohole. Poriadne ju potrápil i škandál spojený s otcom jej dcéry - Bryanom Lourdom, ktorý ju opustil a začal žiť s mužom. 

Z herečky je dnes už zrelá šesťdesiatnička, no iskra v oku jej ostala. Na slávnostnej premiére jej robila spoločnosť dcéra Bilie Lourd, ktorá sa tiež venuje herectvu a mihla sa aj v najnovšom diele obľúbenej sci-fi ságy. 

Bilie Lourd zdedila po slávnej mame Carrie Fisher nielen šarm, ale aj herecké nadanie.
Zobraziť galériu (16)
Bilie Lourd zdedila po slávnej mame Carrie Fisher nielen šarm, ale aj herecké nadanie.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Star WarsCarrie FisherLeia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu