Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mačička Nicole Scherzinger: Takto sa udržiava vo forme!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (5)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Nicole Scherzinger rada behá. Tridsaťsedemročná niekdajšia členka už nefungujúcej skupiny The Pussycat Dolls to prezradila v rozhovore pre britský magazín OK!.

"Ak nemám čas na cvičenie, no chcem robiť niečo aktívne, vždy behám. Nielenže sa tak udržujem fit, ale často sa stratím v myšlienkach, začnem byť kreatívna a prídem s tými najzaujímavejšími nápadmi," uviedla interpretka, ktorá tiež rada varí mexické jedlá. "Vyskúšajte jesť malé porcie a jedzte často. Obmedzujem tiež jedenie neskoro v noci, telo má tak čas na trávenie ešte pred tým, ako idete do postele," odporučila speváčka.

Nicole Scherzinger, vlastným menom Nicole Prescovia Elikolani Valiente, sa preslávila ako členka spomínanej formácie The Pussycat Dolls. S ňou vydala albumy PCD (2005) a Doll Domination (2008), z ktorých pochádzajú hity ako Don't Cha (feat. Busta Rhymes), Beep (feat. Will.i.am), Buttons (feat. Snoop Dogg), I Don't Need A Man, When I Grow Up či I Hate This Part.

Scherzinger vydala prvý sólový album Killer Love v roku 2011. Štúdiovka obsahuje single Poison, Don't Hold Your Breath, Right There, Wet a Try With Me. Predvlani v októbri uviedla na trh nahrávku Big Fat Lie. 

Viac o téme: Nicole Scherzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu