Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zrelú moderátorku nafotili na pláži: Taká vyzlečená sa v telke neukáže!

Emma Forbes je v Británii známou rozhlasovou a televíznou moderátorkou. Zobraziť galériu (7)
Emma Forbes je v Británii známou rozhlasovou a televíznou moderátorkou.

BARBADOS - Ešte nepatrí do starého železa! Britská moderátorka Emma Forbes (50) patrí k celebritám, ktoré už pár rokov trávia vianočné sviatky vylihovaním na pláži. Inak tomu nie je ani v týchto dňoch. Počas uplyunulého týždňa ju paparazzi nafotili, ako si užíva oddych v Karibiku. Ide o vydarené zábery. Televíznu hviezdu totiž zachytávajú v plavkách a to sa veru často nevidí.

Nejedna rovesníčka zbledne závisťou! Britská moderátorka Emma Forbes oslávi v máji už 51. narodeniny, no pribúdajúce roky jej na šarme vôbec neuberajú. Sympatická brunetka sa totiž dôkladne stará o svoju pleť a nezanedbáva ani svoje krivky. Jej najnovšie fotky sú toho dôkazom. 

Emma sa aktuálne nachádza na Barbadose, kde si užíva teplo a oddych. Na pláži je určite neprehliadnuteľná. Počas dovolenky už vystriedala viacero rafinovane strihaných plaviek, ktoré zvýrazňujú jej krivky. 

Ešte donedávna moderátorka tak skvele nevyzerala. V roku 2013 však nastal zlom a brunetka na svojom zovňajšku zapracovala. Zmenila som svoje myslenie. Človeče, cítim sa silná a hrdá sama na seba, pretože som to dokázala celkom sama. Žiaden botox, liposukcia, či zákrok,” poznamenala v jednom z rozhovorov Emma. „Vždy sa mi hnusilo cvičenie, ale uvedomila som si, že jediný spôsob, ako dať svoje telo dokopy, je fitko,” uzavrela Forbes, ktorej pomáhal osobný tréner.  

Emma Forbes na svoj vek vôbec nevyzerá zle, čo poviete?!
Zobraziť galériu (7)
Emma Forbes na svoj vek vôbec nevyzerá zle, čo poviete?!  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Emma Forbes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu