Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi milenka od susedov: Muž dostane infarkt, veď jej vidno pipinu!

Mladá mamička Ornella Koktová zverejňuje na sociálnych sieťach rajcovné fotografie. Zobraziť galériu (9)
Mladá mamička Ornella Koktová zverejňuje na sociálnych sieťach rajcovné fotografie.

PRAHA - Tak má ich alebo nie? Ornella Štiková (22) je dobre známa nielen v susedných Čechách, ale jej meno poznajú aj mnohí Slováci. Svojská brunetka sa zviditeľnila tým, že zviedla ženatého podnikateľa Josefa Koktu (58), ktorý sa kvôli nej rozviedol s moderátorkou Gabrielou Partyšovou (37). Kontroverzná dievčina však ochotne dráždi nielen výrazne staršieho partnera, ale prakticky kohokoľvek. Naposledy zverejnila na webe záber, ktorým rozpútala búrlivú diskusiu o tom, či pózuje s nahým rozkrokom.

Mamička usmievavého 2,5-ročného chlapčeka Quentina a dnes už manželka podnikateľa Josefa Koktu - Ornella je rada stredobodom pozornosti a nemá takmer žiadne zábrany. Svedčia o tom aj jej profily na sociálnych sieťach, ktoré sú plné provokatívnych fotiek v podprsenke alebo rajcovnej spodnej bielizni. 

Jeden takýto záber zverejnila aj včera a rozpútala tak celkom slušnú diskusiu. Oblečená v korzete a s podväzkami totiž pôsobila dojmom, akoby na sebe vôbec nemala nohavičky. „No Bože, tak jej je vidno celú pipinu. No a?” znel jeden z komentárov Ornelliných priateľov. Kým niektorí sa netajili tým, že podnikateľovi závidia, že má v posteli takúto šupu, iní si ho doberali. „Pepo, aby si z toho nedostal infarkt! prihovárali sa Koktovi vtipálkovia.   

Hoci Koktovci tvoria pomerne zvláštny pár, vyzerá to tak, že im to v manželstve maximálne funguje. „Náš vzťah je založený na tom, že sme k sebe úprimí a dokážeme si povedať to najhoršie aj nalepšie. Nemáme pred sebou žiadne tajnosti. A funguje nám to, či sa to niekomu páči, alebo nie,” vyjadrila sa pre idnes.cz mladá provokatérka. Čo na túto dvojicu hovoríte vy?

Ornella narobila týmto záberom celkom slušný rozruch. Uživatelia sociálnych sieti riešili, či má na sebe nohavičky alebo sa fotila bez nich.
Zobraziť galériu (9)
Ornella narobila týmto záberom celkom slušný rozruch. Uživatelia sociálnych sieti riešili, či má na sebe nohavičky alebo sa fotila bez nich.


Pozrite si tiež: Český šoubiznis čumí: Najprv zviedla ženáča, teraz ukázala holú r*ť!


Viac o téme: Ornella ŠtikováOrnella KoktováJosef Kokta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu