Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kontroverzná Češka (27), ktorá zviedla ženáča (62): Čaká s ním už druhé dieťa... Tajila to osem mesiacov!

Ornella Koktová je už druhýkrát tehotná. Dieťa porodí 62-ročnému manželovi. Zobraziť galériu (4)
Ornella Koktová je už druhýkrát tehotná. Dieťa porodí 62-ročnému manželovi. (Zdroj: Instagram O.Š.)

PRAHA - Ornella Štiková (27) sa v roku 2012 dostala do povedomia verejnosti, keď zviedla manžela moderátorky Gábiny Partyšovej (41), podnikateľa Josefa Koktu (62) a otehotnela s ním. Dnes má dvojica už 7-ročného synčeka Quentina. No ako brunetka informovala, čoskoro k nemu pribudne súrodenec. Radostnú novinu oznámila v 8. mesiaci tehotenstva!

Keď sa v roku 2012 dostala na verejnosť informácia, že Ornella Štiková čaká dieťa s manželom moderátorky Gábiny Partyšovej, bol to u našich susedných Čechov veľký škandál. Josef Kokta sa neskôr so známou Češkou rozviedol a po narodení syna Quentina sa oženil s o 35 rokov mladšou ženou.

Galéria: Ornella Koktová

No zdá sa, že nešlo len o krátkodobý románik, či vypočítavosť zo strany mladej brunetky. Po siedmich rokoch od narodenia prvého potomka totiž dvojica opäť hlási radostnú novinu. Na sociálnej sieti Instagram sa Ornella pochválila veľkým tehotenským bruškom. Už pri letmom pohľade na záber je každému jasné, že čoskoro rodí. 

A naozaj! Ako prezradila českému portálu Super.cz, je v 8. mesiaci tehotenstva. Zaujímavé je, že sladké tajomstvo sa jej darilo tajiť nielen pred verejnosťou, ale aj pred svojou vlastnou mamou. S tou vraj nie je vôbec v kontakte a o tehotenstve svojej dcéry sa Monika Štiková dozvedela až z médií. 

„Nie sme vôbec v kontakte. Dva roky sme spolu nehovorili, nevideli sa. Nie je dôvod. Ja si myslím, že tie vzťahy sú tak narušené, že to nie je treba. Sme tak odcudzené, že vôbec nemá zmysel sa kvôli druhému dieťaťu hrať na to, že si rozumieme a sme jedna veľká šťastná rodina,“ vysvetlila Koktová.

Viac o téme: Ornella KoktováJosef Kokta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu