Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa speváčka obeťou úchyla: S penisom... To je nechutné!

Natasha Hamilton Zobraziť galériu (6)
Natasha Hamilton (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Chúďa Natasha Hamilton (36), ktorá sa zviditeľnila pôsobením v speváckej formácii Atomic Kitten, sa počas tohto týždňa ocitla v poriadne nepríjemnej situácii. Ako prostredníctvom twitteru prezradila, počas cesty vlakom ju sexuálne napadol neznámy muž.

Časy svojej najväčšej slávy zažila Natasha Hamilton na prelome milénia, keď mala svoje miesto v hudobných rebríčkoch aj formácia Atomic Kitten. Čo sa týka vzhľadu, s pribúajúcimi rokmi akoby sa táto kráska ani nemenila. Pri pohľade na ňu znie až neuveriteľne, že je štvornásobnou mamičkou. Zaujímavé je, že každé dieťa má s iným mužom. Plavovláska sa netají tým, že by spoločného potomka dopriala aj snúbencovi Charlesovi. 

Natasha má stále množstvo priaznivcov, ktorí prostredníctvom sociálnych sietí sledujú, čo je v jej živote nové. Tento týždeň ich speváčka šokovala tým, čo sa jej stalo počas cesty vlakom.

Na twitteri zverejnila fotku neznámeho muža. Ako v popise prezradila, tento človek sa na nu tisol svojím penisom. „Spočiatku som si myslela, že to je taška. Keď som ale zacítila ako mi funí na krk, tak mi to bolo hneď jasné. Preto som sa rozhodla kontaktovať dopravnú políciu,” vyznala sa na twitteri šokovaná speváčka. „Úprimne, bola som z toho otrasená a cítim sa ako obeť. Ale hlavne som poriadne nahnevaná. Ľudia, toto sa nesmie diať,” dodala. Podľa medializovaných informácií sa záležitosťou budú zaoberať muži zákona.

Viac o téme: Atomic KittenNatasha Hamilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu