Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Grácie z Čiech sa vo svete nestratia: Pane jo, to je krása!

Karrolína Kurková, Eva Herzighová a Petra Němcová sú krásne ženy, ktoré sú známe po celom svete. Zobraziť galériu (14)
Karrolína Kurková, Eva Herzighová a Petra Němcová sú krásne ženy, ktoré sú známe po celom svete.

CANNES - Nemožno ich prehliadnúť! Štvrtkový večer patril na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes charitatívnej akcii amfAR, ktorej sa zúčastnilo viacero prominentnov. Po červenom koberci sa prešli aj topmodelky Karolína Kurková (31), Eva Herzigová (42) a Petra Němcová (35), ktoré pochádzajú zo susednej Českej republiky. Vďaka kráse, šarmu a talentu sú však dobre známe široko-ďaleko. A v dave hviezd sa rozhodne nestratia!

Medzinárodný filmový festival v Cannes patrí k podujatiam, ktorého sa radi zúčastňujú mnohé hviezdy z viacerých oblastí spoločenského života. Akcia je ostrosledovaná aj kvôli róbam prominentných dám, ktoré nenechávajú nič na náhodu a svoje outfity si starostlivo pripravujú. 

Občas však niektoré z nich pohoria, prípadne zlyhajú na detailoch. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad topmodelka Petra Němcová, keď na jednu z premiér prišla oblečená v róbe s hlbokým výstrihom, v ktorom jej každý prsník utekal do inej strany. Na benefičný večer amfAR už kráska zvolila outfit, ktorý jej prednosti skrýval. Asymetricky strihané šaty ale dokonale zvýraznili jej štíhle krivky. 


Pozrite si tiež: Kiks fešnej Češky medzi hviezdami: Každý prsnik do inej strany!


Okrem Petry však pútali pozornosť aj ďalšie rodáčky z Českej republiky - Karolína Kurková a Eva Herzigová. Staršia z modeliek bola neprehliadnuteľná vďaka flitrovanej látke, mladšia zažiarila v róbe svetlej farby, ktorá podčiarkla jej jemnosť. Outfity ostatných dám nájdete v GALÉRII. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu