Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nečakaný návrat Mr. Beana: Pozrite, ako sa za 25 rokov zmenil!

Takto sa za 25 rokov (ne)zmenil predstaviteľ legendárného Mr. Beana - Rowan Atkinson. Zobraziť galériu (12)
Takto sa za 25 rokov (ne)zmenil predstaviteľ legendárného Mr. Beana - Rowan Atkinson.

LONDÝN - Pribudli vrásky aj šediny! Jedným z najobľúbenejších seriálov všetkých čias je nepochybne počin Mr. Bean, ktorý má fanúšikov po všetkých kútoch sveta a v rôznych vekových kategóriách. Od prvej klapky ubehlo už 25 rokov a predstaviteľ svojrázného motáka - Rowan Atkinson (60) pri tej príležitosti oslavoval so svojími priaznivcami. S nafarbenými vlasmi a v tradičnom obleku pôsobil dojmom, akoby sa ani príliš nezmenil. Čo poviete?!

Ako za starých čias! Tento rok je pre herca Rowana Atkinsona tak trochu výnimočný. V januári totiž oslávil okrúhlu 60-tku a v týchto dňoch mal ďalšie výročie. Od prvého nakrúcania seriálu Mr. Bean, vďaka ktorému sa preslávil, totiž ubehlo už 25 rokov. Pri tej príležitosti zavítal legendárny moták medzi fanúšikov a opäť sa mu podarilo na ich tvárach vyčariť úsmev. 

Pred Buckinghamským palácom sa Atkinson prevážal prezlečený za Mr. Beana. Posadený v kresle pripevnenom na streche auta im pripomenul jednu z obľúbených scén. Počas rozhovorov s novinármi sa netajil tým, že by znovuzrodenie seriálu celkom uvítal. V porovnaní s minulosťou Rowan pochopiteľne trošku zostarol, ale niet pochýb, že návrat Mr. Beana by mnohí uvítali. 

Mr. Bean si svoje 25. "narodeniny" celkom užíval.
Zobraziť galériu (12)
Mr. Bean si svoje 25. "narodeniny" celkom užíval.


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Rowan AtkinsonMr. Bean
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu