Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Šedivý Mr. Bean na červnom koberci: Bozky so známou sexicou!

Rowan Atkinson Zobraziť galériu (7)
Rowan Atkinson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ejha! Keď sa povie Mr. Bean, hádam každý si vybaví Rowana Atkinsona, ktorý je s touto postavou neodmysliteľne spätý a zabávajú sa na ňom viaceré generácie. Známy herec má v súčasnosti 63 rokov, čo je viditeľné najmä na jeho vlasoch. V týchto dňoch sa objavil na červenom koberci, kde mu krásna kolegyňa venovala sladké bozky.

Rowan Atkinson sa najviac preslávil ako Mr. Bean, avšak mnohí fanúšikovia si ho obľúbili aj vďaka filmu Johnny English, v ktorom stvárňuje svojského agenta. V roku 2011 bolo nakrútené pokračovanie a v týchto dňoch sa dostáva do kín tretí diel, ktorý dostal názov Johnny English znovu zasahuje. 

Pred kamerami si Atkinson zahral s krásnou kolegyňu Olgou Kurylenkou. Obaja nechýbali na tohtotýždňovej premiére, kde ochotne pózovali fotografom a dokonca sa počas srdečného zvítania vybozkávali. 

Za zmienku stojí, že na afterparty robila hercovi spoločnosť dcéra Lily. V médiách sa hovorilo, že mala na neho ťažké srdce kvôli tomu, že jej mamu vymenil za mladšiu milenku. Ako sa zdá, už mu odpustila.

Olga Kurylenko svojho kolegu Rowana Atkinsona na červenom koberci takto vybozkávala.
Zobraziť galériu (7)
Olga Kurylenko svojho kolegu Rowana Atkinsona na červenom koberci takto vybozkávala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rowan AtkinsonOlga KurylenkoJohnny English Strikes Again
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu