Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Doktorka Quinnová a Sully si dali rande po rokoch: Ona nestarne, jeho by ste určite nespoznali!

Jane Seymour a Joe Lando stvárnili v seriáli doktorku Quinnovú a Sullyho. Zobraziť galériu (13)
Jane Seymour a Joe Lando stvárnili v seriáli doktorku Quinnovú a Sullyho. (Zdroj: cbs)

LOS ANGELES - Stále im to spolu svedčí! Od nakrúcania počinu Doktorka Quinnová ubehlo už viac ako 20 rokov, no predstavitelia seriálových zaľúbencov - Jane Seymour (64) a Joe Lando (53) sú dodnes v kontakte. Rande si dali napríklad pred pár dňami a nezabudli sa pri tom vyfotiť. Ako vidno, obaja umelci majú aj v zrelom veku šarmu na rozdávanie. No kým herečkina vizáž príliš veľkou zmenou neprešla, jej miláčika by ste dnes asi tak ľahko nespoznali.

Milovali sa nielen pred kamerami! Jane Seymour a Joe Lando sa zviditeľnili účinkovaním v seriáli Doktorka Quinnová, kde stvárnili zamilovanú dvojicu. Iskra medzi hercami však preskočila aj v súkromí a na istý čas sa z nich stali partneri. Kvôli desaťročnému vekovému rozdielu im to však nevyšlo a svoj vzťah ukončili. Aj napriek tomu však zostali dobrými priateľmi a stretávajú sa dodnes.  

Potvrdzuje to napríklad fotografia, ktorou sa plavovláska nedávno pochválila na sociálnej sieti. Na nej pózuje spoločne s nakrátko vystrihanými a mierne šedivým Landom. „Chvíle so Sullym si vždy užijem,” napísala k momentke herečka, ktorá aj v 64 rokoch vyzerá priam fantasticky. 

Fanúšikovia mali zo záberu veľkú radosť. „Je skvelé vidieť, že ste stále v kontakte. Pri pohľade na vás mám pocit, že ste si stále blízki,” dala najavo svoje pocity jedna z nich. „Vyzeráte obaja úchvatne. Tú chémiu je medzi vami stále cítiť. Mali by ste si spolu ešte zahrať v nejakom filme,” pridal sa ďalší z priaznivcov. 

Joe Lando sa oženil v roku 1997 a s manželkou Kristen majú spolu troch synov a jednu dcéru. Jane Seymour to v láske príliš ružové nemala. Vydávala sa až štyrikrát. Má štyri ratolesti a je už aj hrdou babičkou. 

Takto v súčasnosti vyzerajú Joe Lando a Jane Seymour, ktorí v seriáli Doktorka Quinnová stvárnili zamilovanú dvojicu.
Zobraziť galériu (13)
Takto v súčasnosti vyzerajú Joe Lando a Jane Seymour, ktorí v seriáli Doktorka Quinnová stvárnili zamilovanú dvojicu.


Pozrite si tiež: Doktorka Quinnová sa po 60-tke vyzliekla do bikín: Páni, tá má ale telo!


Viac o téme: Jane SeymourDoktorka QuinnováJoe Lando
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu