Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Doktorka Quinnová je minulosťou: Známa herečka (64) sa dala zlákať na erotiku!

Jane Seymour ako Doktorka Quinnová (vľavo) a ako nestarnúca šesťdesiatníčka. Zobraziť galériu (8)
Jane Seymour ako Doktorka Quinnová (vľavo) a ako nestarnúca šesťdesiatníčka. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nečakané! Herečku Jane Seymour (64) si už asi každý bude naveky spájať najmä so seriálom Doktorka Quinnová, kde stvárnila ústrednú postavu. Nestarnúca umelkyňa má však na konte účinkovanie aj v mnohých iných počinoch. Pred kamerami je aktívna dodnes a nebráni sa ani bizarnejším scenárom. Sympatická babička sa dala zlákať napríklad na paródiu romanticko-erotickeho fenoménu.

Erotická sága 50 odtieňov vyvolala obrovský rozruch medzi ženami vo všetkých kútoch sveta. Minulý rok sa dostala do kín aj filmová podoba prvého románu - 50 odtieňov sivej, kde stvárnili ústredné postavy Dakota Johnson a Jamie Dornan. Reakcie na počin boli rôzne.

Zabávača a herca Marlona Wayansa sledovanie eroticky ladeného filmu priviedlo k tomu, aby vytvoril paródiu. „Pozeral som jednu scénu za druhou a ihneď mi v hlave napadali smiešne variácie. Skôr, než som si to stihol uvedomiť, scenár plný vtipov bol hotový,” poznamenal v jednom z rozhovorov autor počinu 50 odtieňov čiernej, ktorý sa rovno zhostil ústrednej postavy. 

Čo je pomerne prekvapivé, účinkovanie v paródii prijala aj herečka Jane Seymour, celému svetu známa ako doktorka Quinnová. Tá vymenila lekársky kufrík za luxusnú kabelku a stvárnila matku pána Blacka. „Mám tam dve mimoriadne vtipné scény. Som zvedavá, ako sa to bude divákom páčiť,” prezradila krátko po premiére blondínka. 

Na slávnostné premietanie prišla známa herečka nahodená v čiernych šatách, ktoré dokonale zvýraznili je štíhlu postavu. Na jednotku bola tiež vizáž a účes. Jane rozdávala na čiernom koberci úsmevy na všetky strany a bolo vidno, že s kolegami si nakrúcanie paródie užili. „Nesmiať sa pri tomto mužovi je podľa mňa nemožné,” povedala Seymour na margo Marlona Wayansa. Či budú diváci zdieľať jej názor je však otázne. 

VIDEO: Trailer k filmu 50 odtieňov čiernej, ktorý je paródiou na erotický počin 50 odtieňov sivej. 

50 odtieňov čiernej - trailer


Mohlo by vás zaujímať: Doktorka Quinnová a Sully si dali rande po rokoch: Ona nestarne, jeho by ste určite nespoznali!


Viac o téme: Jane SeymourDoktorka Quinnová50 odtieňov čiernej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu