Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herecká ikona 90. rokov ukradla elixír mladosti: Tvár bez vrások, plný výstrih!

Winona Ryder bola veľkou hviezdou najmä v 90. rokoch. Zobraziť galériu (11)
Winona Ryder bola veľkou hviezdou najmä v 90. rokoch. (Zdroj: 20th Century Fox a Columbia Pictures)

NEW YORK - Akoby nestarla! Hoci herečka Winona Ryder (44) patrí vekom už medzi zrelšie ženy, pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Kráska, ktorá bola veľkou hviezdou najmä v 90. rokoch, má totiž aj dnes peknú tváričku bez vrások a štíhlu postavu. Dôkazom sú zábery z večierka módneho návrhára Marca Jacobsa (52), kde sa atraktívna tmavovláska zabávala v šatách s hlbokým výstrihom.

Winonu Ryder možno pokojne zaradiť medzi ikony 90. rokov. Práve v tom čase dosiahla vrchol svojej kariéry, bola krásna, talentovaná, mala cit pre módu a v posteli Johnnyho Deppa, či Matta Damona.

V novom miléniu sa však meno herečky stále viac skloňovalo v súvislosti s psychickými problémami. Veľký zlom v jej živote nastal v roku 2001, keď ju v obchode pristihli pri krádeži. Nasledoval ostrosledovaný súdny proces a ponižujúcich 500 hodín verejnoprospešných prác. Winona sa stiahla do ústrania a hoci pred kamerami je dodnes aktívna, úspechy z rokov minulých sa jej nepodarilo prekonať. 

Čo však stojí za pochvalu, je tmavovláskin zovňajšok. Winona má dnes 44 rokov, no vyzerá na menej. O svoju pleť sa herečka viditeľne stará a útla postava ju tiež robí mladšou. „Možno to znie čudne, ale radšej by som vyzerala primerane svojmu veku. Keď som bola tínedžerka, pracovala som v indiánskej rezervácii a páčilo sa mi, že oni si starých ľudí veľmi vážia. Je smutné, že my k nim pristupujeme inak,” povedala na margo toho v rozhovore pre The Telegraph sympatická umelkyňa, s ktorou by si to nejedna rovesníčka hneď vymenila.  

Takto vyzerala Winona Ryder v roku 1989, keď ešte ani len netušila, aká slávna raz bude.
Zobraziť galériu (11)
Takto vyzerala Winona Ryder v roku 1989, keď ešte ani len netušila, aká slávna raz bude.  (Zdroj: SITA)

A takto vyzerá Winona Ryder dnes, keď má 44 rokov.
Zobraziť galériu (11)
A takto vyzerá Winona Ryder dnes, keď má 44 rokov.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Winona Ryder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu