Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po problémoch so zdravím konečne dobrá správa: Kelly Clarkson bude mať synčeka!

Kelly Clarkson Zobraziť galériu (9)
Kelly Clarkson (Zdroj: Instagram/Kelly Clarkson)

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson bude mať syna. Tridsaťtriročná interpretka prezradila pohlavie očakávaného potomka v piatok prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu 16-mesačnej dcéry River Rose.

"River bude mať bračeka. Sme naozaj nadšení," napísala speváčka, ktorá čaká druhé dieťa s manželom Brandonom Blackstockom. Dvojica sa zosobášila v roku 2013. Rodáčka z mesta Fort Worth v Texase oznámila, že je opäť tehotná v auguste počas koncertu v losangeleskom Staples Centre.

Kelly Clarkson vydala zatiaľ sedem štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011), Wrapped In Red (2013) a Piece by Piece (2015). Všetky spomínané nahrávky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200.

Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol má okrem toho na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You, Stronger (What Doesn't Kill You) či Heartbeat Song. 

Viac o téme: Kelly Clarkson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu