Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Supertajná svadba Jennifer Aniston: Podraz na Priateľov, šialené príkazy pre hostí!

Jennifer Aniston ako nevesta v seriáli Priatelia. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston ako nevesta v seriáli Priatelia.

LOS ANGELES - Kamaráti len pred kamerami?! Z Jennifer Aniston (46) je už pár dní vydatá pani. Svoje "áno" povedala kolegovi Justinovi Therouxovi (43) na prísne tajnej svadbe, ktorá bola v istých smeroch celkom zvláštna. Zúčastnilo sa jej zhruba 70 hostí a väčšina z nich si myslela, že ide na narodeninovú párty. Okrem toho museli svadobčania dodržiavať prísne pravidlá. Zarážajúce však je tiež to, ako sa seriálová Rachel zachovala k svojim dlhoročným kolegom.

Príliš hviezdna nevesta! Svadba prominentov je vo väčšine prípadov udalosťou, ktorú  ostro sledujú nielen novinári, ale aj široká verejnosť. Väčšina celebrít si je vedomá toho, že záujem o ich súkromie je súčasťou umeleckej profesie, a tak okolo svojho veľkého dňa nerobia prehnané tajnosti. Vybraná skupinka hviezd, práve naopak, zachádza až do extrémov. 

Príkladom môže byť nedávna svadba Jennifer Aniston a Justina Therouxa, o ktorej netušili ani samotní hostia. Tí si pôvodne mysleli, že idú na narodeninovú oslavu. Pri príchode na miesto činu čakalo na nich ďalšie prekvapenie. Každý jeden musel odovzdať svoj mobilný telefón. Novomanželia si totiž nepriali, aby ich niekto vyfotil alebo natočil video. „Prečo nemôžem mať mobil? Nechcem si vás fotiť. Potrebujem ho, aby som si mohol hneď po tom, ako dokončím túto reč, zavolať auto a vypadnúť odtiaľ,” vtipkoval na margo prísnych pravidiel moderátor Howard Stern. 

Zarážajúce v súvislosti so svadbou je tiež to, že na ňu neboli pozvaní herečkini dlhoroční mužskí kolegovia zo seriálu Priatelia. David Schwimmer (Ross) s partiou už istý čas nekomunikuje. Nebol som pozvaný. Čo sa v takom prípade dá robiť? Bol som tiež prekvapený. Sú pekný pár a mám z nich radosť,” vysvetlil dôvod svojej absencie Matthew Perry (Chandler). „Myslím si, že je šťastná a to je všetko, na čom mi záleží. Že je Jen šťastná. Keby ma tam chcela, tak by som tam bol,” reagoval k tomu Matt LeBlanc (Joey). Lisa Kudrow (Phoebe) a Courtney Cox (Monika) sa svadby zúčastnili.  


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Jennifer AnistonPriatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu