Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dcéra Erosa Ramazzottiho opekala zadok v tangáčoch: O sole mio, pozrite aj na jej mamu!

Dcéra Erosa Ramazzottiho a jeho exmanželka chytali bronz na pláži Zobraziť galériu (9)
Dcéra Erosa Ramazzottiho a jeho exmanželka chytali bronz na pláži

FORTE DEI MARMI - Ako rovesníčky! Dcéra talianského speváka Erosa Ramazzotiho (51) - Aurora (18) nie je žiadna hanblivka. Počas uplynulých dní ju nafotili paparazzi, ako pobehuje po pláži v úsporných bikinách. Plavky zakrývali z tmavovláskinho tela minimum, zadoček ukázala v tango nohavičkách. Pozornosť však na seba strhávala i jej mama Michelle Hunziker (38). Známa televízna hviezda a herečka len nedávno porodila svoje tretie dieťa, no po tehotenstve niet na jej tele ani stopy.

Boli neprehliadnuteľné! Hoci Michelle Hunziker a Aurora Ramazzotti sú na pozornosť verejnosti zvyknuté, počas nedávnej dovolenky na seba strhávali pohľady prítomných aj kvôli niečomu inému, než len preto, že sú známe. Prominentná mama a dcéra totiž pobehovali po pláži v úsporných bikinách a ich krivky si nepochybne obzrel každý chlap.

Nadšení boli aj paparaazzi, ktorí si krásky nafotili hádam zo všetkých strán. Ako vidno, 18-ročná Aurora preferuje tango nohavičky, v ktorých ukázala svoj oblý zadok. Za hriech určite stojí aj postavička o 20 rokov staršej Michelle. Tá sa len v marci stala trojnásobnou matkou a pri pohľade na ňu zbledne závisťou zrejme nejedna žena.  

Michelle Hunziker a slávny spevák Eros Ramazzotti sa rozviedli v roku 2002 a ich vzťahy boli ešte dlho napäté. Dnes je kráska manželkou Tomasa Trussardiho, s ktorým má dve dcérky. Umelec sa pred rokom oženil s výrazne mladšou herečkou Maricou Pellegrinelli, spolu majú dcérku a syna. 

Michelle Hunziker (38) vyzerá vedľa svojej dcéry Aurory (18) ako jej rovesníčka.
Zobraziť galériu (9)
Michelle Hunziker (38) vyzerá vedľa svojej dcéry Aurory (18) ako jej rovesníčka.

Viac o téme: Eros RamazzottiMichelle HunzikerAurora Ramazzotti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu