Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zo slávnej blondínky (45) bude čochvíľa babička: Pozrite, v bikinách vyzerá ako bohyňa!

Michelle Hunziker sa už čochvíľa stane babičkou. Zobraziť galériu (3)
Michelle Hunziker sa už čochvíľa stane babičkou.

SAN CASSIANO - Ohúri hádam každého! Moderátorka Michelle Hunziker (45) sa už čochvíľa dočká svojho prvého vnúčatka. Jej najstaršia dcéra, ktorú má so slávnym spevákom Erosom Ramazzottim (59) - Aurora (26) je totiž tehotná. Pri pohľade na krásnu blondínku sa až tomu nechce veriť, že bude už babičkou.

Pre krásnu Michelle Hunziker bude rok 2023 výnimočný. Dočká sa totiž prvého vnúčatka, ktoré by podľa medializovaných informácií malo prísť na svet v apríli. „Stále tomu nemôžem uveriť, že moje dieťa bude mať dieťa. To je neuveriteľné. Neviem sa dočkať, kedy budem mať opäť v náručí malé bábätko,” uviedla v rozhovore pre Gala slávna blondínka. Tá počas uplynulých dní zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku, na ktorej s láskou hladká guľaté bruško svojej dcéry Aurory. 

Sympatická blondínka, ktorá vyznáva zdravý životný štýl, sa pochválila aj fotkami v plavkách. Fanúšikovia, ktorých má na sociálnej sieti Instagram viac ako 5 miliónov, ju hneď zahrnuli pochvalnýmmi komentármi. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Michelle Hunziker a Eros Ramazzotti boli manželia v rokoch 1998 -2009. Rozišli sa už v roku 2002 a spoločne majú dcéru Auroru. Okrem nej má moderátorka z druhého manželstva s Tomasom Trussardim ďalšie dve dcérky.

Viac o téme: Michelle Hunziker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu