Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pamätáte si sladkú Barbie Girl? Dnes má po 40-tke a je to stále kus!

Lene Nystrøm je aj po 18 rokoch kočka. Zobraziť galériu (11)
Lene Nystrøm je aj po 18 rokoch kočka.

OSLO - Stále rovnaká kočka! Ku kultovým hitom 90. rokov nepochybne patrí aj skladba Barbie Girl, ktorou sa preslávila nórsko-dánska formácia Aqua. Najvýraznejším členom kapely bola speváčka Lene Nystrøm (41). Tá v priebehu rokov síce zmenila imidž, no pri pohľade na jej akuálne fotky by ju určite spoznal každý. Čo poviete?!

Čože, to je už 18 rokov?! Presne taká doba ubehla od chvíle, keď kapela Aqua bodovala v rebríčkoch hitparád so skladbou Barbie Girl. Skupina si udržala popularitu zhruba do roku 2001, no potom sa jej členovia venovali skôr súkromným projektom. V 2007 sa síce usilovali o návrat, ale nie príliš úspešne.

Nepochybne, najvýraznejšou v kapele bola speváčka Lene Nystrøm, ktorá skúšala šťastie aj ako herečka a účinkovala ako porotkyňa v dánskej verzii Voice. V súkromí sa kráske stále darí. Pred 14 rokmi sa vydala za kolegu z kapely, s ktorým má syna a dcéru. 

Zábermi zo súkromia sa speváčka pravidelne chváli aj na instagrame. Ako vidno, v priebehu rokov sa dala ostrihať na krátko, no na atraktivite jej to vôbec neubralo. „Páni, ty si sexi! Podľa mňa najkrajšia Barbie na svete,” pripísal pod fotku v plavkách jeden z jej fanúšikov. Súhlasíte s ním?

VIDEO: Zaspomínajte si na skladbu Barbie Girl. 

Viac o téme: Lene Nystrøm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu