Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rozprávková svadba zazobanej dedičky: Pozrite na ten skvost za 70 tisíc eur!

Svadba Nicky Hilton a Jamesa Rothschilda bola rozprávková. Zobraziť galériu (6)
Svadba Nicky Hilton a Jamesa Rothschilda bola rozprávková.

LONDÝN - Ako ozajstná princezná! Z dedičky hotelového impéria Nicky Hilton (31) je od včera vydatá pani. Svoje "áno" povedala nemenej bohatému Jamesovi Rothschildovi (31), ktorý pochádza zo známej bankárskej rodiny. Že išlo o pompéznu udalosť, niet pochýb. Veď len nevestine šaty stáli tisíce.

A luxusná bola nielen róba! Svadba Nicky a Jamesa sa konala v Oranžérii, ktorá je súčasťou Kensingtonských záhrad a vmestí sa tam zhruba 300 hostí. Súčasťou menu boli vyberané špeciality a kulinárske pokrmy. O zábavu sa počas večera postaral aj slávny spevák Lionel Richie, ktorý je dlhé roky rodinným priateľom.   

Blondínkin veľký deň intenzívne prežívala aj jej známejšia sestra Paris. „Som šťastná, že Nicky našla muža svojich snov. Tvoria nádherný pár,” pripísala k fotke manželov z predsvadobnej párty Hiltonka, ktorá sa počas hostiny predviedla aj ako DJka. 

Nicky a James sa spoznali v roku 2011 na svadbe modelky Petry Ecclestone a miliardára Jamesa Stunta. Zasnúbili sa v lete minulého roka počas dovolenky v Taliansku. Blondínka už raz bola vydatá za priateľa z detstva, podnikateľa Todda Meistera. Po troch mesiacoch bol sobáš anulovaný. 

Nevesta Nicky Hilton mala na sebe šaty za 70 tisíc eur.
Zobraziť galériu (6)
Nevesta Nicky Hilton mala na sebe šaty za 70 tisíc eur.

Viac o téme: Paris HiltonNicky Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu