Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Seriálová mama vôbec nestarne: Rozdiel 15 rokov, tvár bez vrásky!

Tvár herečky Lauren Graham, ktorá v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov stvárnila mamu Lorelai, sa rokmi príliš nezmenila. Zobraziť galériu (6)
Tvár herečky Lauren Graham, ktorá v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov stvárnila mamu Lorelai, sa rokmi príliš nezmenila.

LOS ANGELES - Akoby zastavila čas! Lauren Graham (48) sa zviditeľnila najmä účinkovaním v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov, kde stvárnila nekonvenčnú mamu Lorelai. Od nakrúcania obľúbeného počinu ubehlo pekných 15 rokov a herečka čoskoro oslávi okrúhlu 50-tku. Pri pohľade na tmavovlásku to znie však neuveriteľne. Jej tvár je totiž bez jedinej vrásky.

Aj hviezdy bojujú so starobou! Kilá navyše, šediny a vrásky sú strašiakom hádam pre každú ženu. Pribúdajúci vek desí najmä prominentné hviezdy, pre ktoré je dokonalý vzhľad samozrejmosťou. Výnimkou nie je ani herečka Lauren Graham, známa najmä vďaka seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov. 

Že sa tmavovláska o seba stará, potvrdila na nedávnej premiére filmu Max, kde prítomných prekvapila tvárou bez vrások. Pri pohľade na Lauren niet pochýb, že si k nej dopomáha rôznymi skrášľujúcimi zákrokmi.

V roku 2011 sa herečka na margo plastických operácií vyjadrila v rozhovore pre portál health.com. „Dávam si záležať na tom, aby som vyzerala dobre, ale zároveň mám strach, že sa prestanem na seba podobať,” poznamenala Graham. Tá má podľa odborníkov upravený nos a cudzie jej nie sú ani rôzne výplne. 

Viac o téme: Ženy z rodu GilmorovcovLauren Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu