Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Gottova dcéra tasila prsia, ukazovala stehná: Pane jo, tá ti teda vyšla, Kájo!

Karel Gott vzal svoju najstaršiu dcéru do spoločnosti. Dominika pútala pozornosť odvážnym výstrihom a krátkou sukňou. Zobraziť galériu (6)
Karel Gott vzal svoju najstaršiu dcéru do spoločnosti. Dominika pútala pozornosť odvážnym výstrihom a krátkou sukňou.

PRAHA - Strhla na seba všetku pozornosť! Najstaršia dcéra Karla Gotta (75) - Dominika (41) žila zhruba 14 rokov vo Fínsku, odkiaľ sa nedávno vrátila späť do svojej rodnej zeme. Podľa medializovaných informácií bol dôvodom jej návratu rozchod s priateľom, ktorý trpí psychickými problémami. Sympatická blondíka je teda momentálne single, no zdá sa, že bez chlapa dlho nezostane. Keď sa totiž pred pár dňami ukázala v spoločnosti, vytasila všetky svoje zbrane.

Karel Gott bol v minulosti veľkým milovníkom žien, no len tri z nich mali to šťastie, že s maestrom splodili potomka. Viacnásobný Zlatý slávik je otcom štyroch dcér. Dve staršie - Dominika a Lucie sú nemanželské, Nelly Sofiu a Charlotte Ellu mu porodila jeho žena Ivana.

Práve najstaršia ratolesť robila Gottovi spoločnosť na charitatívnej akcii nadácie Slunce, kde na seba strhla pohľady hádam všetkých prítomných chlapov. Dominika totiž prišla oblečená v čiernych minišatách, ktorých sukňa odhaľovala jej stehná. Vrch modelu mal hlboký výstrih a spod transparentnej látky vykúkali obliny blondínkiných pŕs.

Dominika Gottová sa zhruba pred troma mesiacmi vrátila z Fínska, kde žila dlhšiu dobu. Ešte ako 27-ročná sa tam odsťahovala kvôli hudobníkovi Timovi Tolkkimu, s ktorým ukončila vzťah kvôli jeho psychickým problémom. „Odchod z Fínska nebol jednoduchý, návrat domov tiež. Ale zvládla som to, najmä vďaka otcovej pomoci,” prezradila pre Blesk blondínka, ktorá sa živí ako kozmetička.

So známym otcom trávi štyridsiatnička každú voľnú chvíľu. „Môj návrat do rodnej krajiny si prial už dlhší čas,” vyjadrila sa pre médiá Dominika. Pri pohľade na to, ako sa maestro na svoju najstaršiu ratolesť díva, niet pochýb, že je rád, že s ňou môže byť častejšie než v minulosti.

Dominika Gottova je momentálne bez partnera. Dlho ale sama zrejme nezostane.
Zobraziť galériu (6)
Dominika Gottova je momentálne bez partnera. Dlho ale sama zrejme nezostane.

Viac o téme: Karel GottDominika Gottova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu