Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strach o Gotta: Maestro priznal zdravotné problémy!

Karel Gott navštívil špecializované zariadenie na liečbu srdcových chorôb. Zobraziť galériu (3)
Karel Gott navštívil špecializované zariadenie na liečbu srdcových chorôb. (Zdroj: SITA)

PRAHA - Obavy! Českí novinári včera pristihli Ivanu Gottovú, ako ráno vezie svojho manžela Karla Gotta (75) do nemocnice špecializovanej na srdcové choroby. Celý národ sa už dlhšie bojí, že mnohonásobný slávik má vážne problémy. Napokon sa k nim vyjadril aj on sám.

Včera krátko pred ôsmou sa Karel Gott objavil v zariadení so špecializáciou na srdcovo-cievne ochorenia. O jeho zdravotných problémoch sa špekuluje už dlhšie, preto sa táto informácia objavila aj vo večernom spravodajstve. Celý národ potom tŕpol, čo sa vlastne s obľúbeným spevákom deje. 

Podľa zistení televízie Nova má Gott problémy so srdcovou chlopňou. „Práve aortálne zúženie chlopne je najčastejšou vadou v ôsmej a deviatej dekáde života,” uviedol v reportáži profesor z pražského IKEMu. Takéto ochorenie sa po čase zvykne riešiť operáciou. 

Samotný Karel ale trvá na tom, že v stredu išlo len o preventívnu prehliadku. „Bol som v IKEM-e na ambulantnom vyšetrení srdca,” povedal pre Novu s tým, že dôvodom je jeho pracovná vyťaženosť v kombinácii s vysokým vekom. „Je tam taká diagnóza srdcovej arytmie, ktorá nie je podľa mňa ani podľa profesora nič vážne,” dodal Gott a fanúšikov uistil, že už čoskoro sa v plnej sile predvedie na koncerte. 

 

 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu