Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto chceme mať na Slovensku! Päťdesiatnička hore bez a s potetovaným rozkrokom

Päťdesiatnička Mayra Rojas sa postavila pred objektív fotografa polonahá. Zobraziť galériu (8)
Päťdesiatnička Mayra Rojas sa postavila pred objektív fotografa polonahá.

MEXIKO – Odvaha jej nechýba. A ani sexepíl! Mayra Rojas (50) síce v našich končinách nie je veľmi známa, no v Latinskej Amerike už dlhé roky pôsobí ako herečka a televízna hviezda. V týchto dňoch poriadne prekvapila, keď sa objavila na stránkach magazínu polonahá a pózujúca v zmyselných pózach. Nuž, z jej slovenských prominentných rovesníčok by si na niečo také trúfala asi máloktorá dáma.

Ešte nepatrím do starého železa! Takéto posolstvo vyslala do sveta mexická herečka Mayra Rojas, ktorá sa vo svojich päťdesiatich rokoch dala nafotiť v provokatívnej spodnej bielizni. Sexi zábery šarmantnej tmavovlásky zdobia aktuálne vydanie magazínu Open a umelkyňa sa nimi chcela zbaviť nálepky matky z telenoviel.

„Je to skvelá príležitosť ako ukázať médiám a ľudom, ktorí ma vnímajú ako múmiu, že v skutočnosti taká nie som,” povedala na margo zmyselného fotenia Mayra. Tá sa pred objektívom pretŕčala dokonca bez podprsenky a vykrajované čipkované nohavičky odhalili aj nezvyčajné tetovanie v herečkinom rozkroku.

Mayra účinkovala napríklad v telenovele Sladká Valentína, ktorá sa v minulosti vysielala aj na Slovensku. Jej meno môže byť mnohým známe aj v spojitosti s o čosi známejšou herečkou Lorenou Rojas, jej neterou, ktorá vo februári tohto roka prehrala boj s rakovinou.

Mayra Rojas nafotila zábery v provokatívnej spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (8)
Mayra Rojas nafotila zábery v provokatívnej spodnej bielizni.


Pozrite si tiež: FOTO Esmeraldy po rokoch: Stále krásna a kašle na plastiky


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu