Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Známa cicuška sa pretŕča na webe: Hush, to je ale kus!

Nicole Scherzinger sa fanúšikom ukázala bez šiat a v zmyselnej póze. Zobraziť galériu (8)
Nicole Scherzinger sa fanúšikom ukázala bez šiat a v zmyselnej póze.

LOS ANGELES – Toto telo skrýva pod šatami! Speváčka Nicole Scherzinger (36) patrí k hviezdam, ktoré intenzívne komunikujú s fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí. Okrem profesionálnych fotiek ochotne zverejňuje aj zábery zo súkromia. Najnovšie pustila kráska svojich priaznivcov aj za dvere spálne a ukázala sa im tak, ako ju doteraz mohlo vidieť len pár vyvolených.

Je single a sexi! Nicole Scherzinger, ktorá sa preslávila ako členka speváckej formácie Pussycat Dolls, prekonala pred pár týždňami bolestný rozchod s britským pilotom F1 Lewisom Hamiltonom. Dvojica bola spolu od roku 2007 a za ten čas sa rozišla a dala dokopy už viackrát. Zdá sa, že teraz išlo o definitívne rozhodnutie.

Atraktívna umelkyňa nechcela koniec vzťahu príliš komentovať. Nedávno však podstúpila radikálnu zmenu imidžu, ktorou akoby si chcela zvýšiť sebavedomie a šance u opačného pohlavia. Svoju havraniu hrivu si dala Nicole zosvetliť, čo sa však u fanúšikov nestretlo s veľmi pozitívnou odozvou.


Prečítajte si tiež: Krásna cicuška radikálne zmenila imidž: Fanúšikovia sa búria!


V porovnaní s tým ale neskrývali nadšenie, keď sa im speváčka pochválila svojou novou spodnou bielizňou. Scherzinger sa totiž na internete bez ostychu ukázala len tak, ako ju doposiaľ mohli vidieť zrejme len jej milenci. Nečudo, že medzi fanúšikmi vyvolala doslova ošiaľ.  „Ach, Nicole, vyzeráš ako anjel. Rád by som sa stal tvojím manželom,” prekvapil jeden z nich. No, zdá sa, že táto cicuška o nápadníkov núdzu mať nebude. 

Takéto fotografie by mohla Nicole Scherzinger zverejňovať na internete hádam aj každý deň.
Zobraziť galériu (8)
Takéto fotografie by mohla Nicole Scherzinger zverejňovať na internete hádam aj každý deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu