Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda vyhodená z Top Gearu má novú ponuku: O tomto ani nesníval!

Jeremy Clarkson Zobraziť galériu (11)
Jeremy Clarkson (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Bývalý moderátor britskej stanice BBC Jeremy Clarkson, známy z motoristickej šou Top Gear, dostal pracovnú ponuku od ruskej televíznej stanice Zvezda, ktorú prevádzkuje ruské ministerstvo obrany.

Zvezda zverejnila list adresovaný Clarksonovi na svojej webovej stránke vo štvrtok večer s tým, že ho pozýva na návštevu do Moskvy, kde má s predstaviteľmi televízie diskutovať o podobnej relácii pre ruské publikum.

Clarksonov zástupca podľa vyjadrenia Zvezdy, ktorú dnes citovala agentúra AP, uviedol, že moderátor návrh zvažuje. BBC oznámila, že s Clarksonom neobnoví zmluvu po tom, ako sa dostal so ostrej hádky s producentom programu.

Guinnessova kniha rekordov uvádza reláciu Top Gear ako najsledovanejší zábavno-vzdelávací program na svete. Vysiela sa v 214 teritóriách, kde ho sleduje okolo 350 miliónov divákov.

Clarkson bol jednou z najpopulárnejších osobností BBC. Je povestný svojimi štipľavými narážkami a neuznávaním "politickej korektnosti". Program Top Gear uvádzal v rokoch 1988-2000 a 2002-2015.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu