Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najlepšia modelka KEDYSI a DNES: Neuveriteľné!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Starne do krásy! Gisele Bündchen (37) už pár rokov kráľuje rebríčku najlepšie platených modeliek sveta. A my dodávame, že právom! Po dvoch pôrodoch a so 40-tkou na krku sa totiž stále pýši luxusnou postavičkou. Slušné zárobky a kopec sexepílu má aj vďaka peknej tváričke. Rodáčka z Brazílie dokonca patrí k ženám, ktoré s pribúdajúcim vekom vyzerajú stále lepšie a lepšie. Neveríte? Tu máte dôkaz!

Gisele Bündchen patrí k hviezdam, ktoré sú na sociálnych sieťach aktívne. S fanúšikmi sa ochotne podelí o pracovné momentky, ale tiež o zábery zo súkromia. Kráska pred pár dňami oslávila 37. narodeniny a zrejme aj pri tej príležitosti si zaspomínala na svoje modelingové začiatky. 

Plavovláska zverejnila na instagrame fotografiu z čias, keď mala sladkých 14 rokov. Vtedy ani len netušila, aká rozprávkovká kariéra ju čaká. Na porovnanie pridala aj podobný záber z roku 2015. Fanúšikovia si vďaka tomu mohli všimnúť, že Gisele zreje ako víno. 

Svoj podiel na tom, že Bündchen pribúdajúce roky neuberajú na sexepíle, práve naopak, má určite aj to, že sa jej darí i v súkromí. S manželom, športovcom Tomom Bradym tvoria haromonický pár a spolu vychovávajú synčeka a dcéru. 

Gisele Bündchen ako tínedžerka a v podobnej póze o 21 rokov neskôr.
Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen ako tínedžerka a v podobnej póze o 21 rokov neskôr.  (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerá Gisele Bündchen v súčasnosti.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá Gisele Bündchen v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu