Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Trapas chutnej speváčky: Na pódiu sa stalo to najhoršie!

Ariana Grande zažila na pódiu trápne chvíle. Zobraziť galériu (6)
Ariana Grande zažila na pódiu trápne chvíle. (Zdroj: FB)

TORONTO – Nočná mora v priamom prenose! Mladučká speváčka Ariana Grande (21) na svoj nedávny koncert v Toronte nebude spomínať v najlepšom. Na pódiu sa jej totiž prihodilo to, čoho sa desí každý interpret. Brunetka počas tanca zakopla a pred zrakmi prítomných sa nečakane zosypala na zem.

Padajú ako hrušky! Len nedávno riešili všetky svetové média hrozivý pád Madonny, ktorá sa v priamom prenose zamotala do plášťa a dnes už má na konte podobný prešľap aj jej mladá kolegyňa Ariana Grande. Tú počas nedeľného koncertu zradili vysoké podpätky, kvôli ktorým sa v priebehu sekundy rozčapila na zemi.

Zahanbujúcau situáciu však brunetka celkom zvládla. Rýchlo sa postavila a po pódiu hopsala ďalej, akoby sa nič nebolo stalo. Hoci bola Ariana určite sklamaná, že je vystúpenie nedopadlo podľa predstáv, fanúšikovia jej vyjadrili veľkú podporu. Speváčkin profil na twitteri ihneď zaplavili utešujúce slová. „Dnes to bola zábavná šou. Vďaka vám sa cítim oveľa lepšie. Milujem vás,” reagovala prostredníctvom twitteru interpretka, ktorá by možno mala do budúcna prehodnotiť vystupovanie na opätkoch. 

VIDEO: Ariana Grande sa na pódiu potkla a zosypala sa na zem. 

Ariana Grande - pád na pódiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu