Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotná modelka udivuje celý svet: Pri pohľade na tieto fotky (ne)pochopíte!

Sarah Stage je v ôsmom mesiaci tehotenstva. Pohľad na jej telo tomu ale nenasvedčuje. Zobraziť galériu (7)
Sarah Stage je v ôsmom mesiaci tehotenstva. Pohľad na jej telo tomu ale nenasvedčuje.

LOS ANGELES – Je to vôbec možné?! Americká modelka Sarah Stage (31) vo svete doposiaľ nebola príliš známa, no s príchodom tehotenstva jej popularita značne stúpla. Atraktívna brunetka je totiž v ôsmom mesiaci, ale jej postava na to vôbec nevyzerá. Nečudo, že sa budúca mamička stala na sociálnej sieti instagram senzáciou a vyvolala poriadne búrlivú diskusiu.

Jedinečný zjav! Sarah Stage rozhodne nevyzerá ako typická budúca mamička. Chvíle radostného očakávania totiž modelka naplno venovala tomu, aby jej telo zotrvalo v čo najlepšej kondícii. Výsledok? Brunetka by mala už o mesiac priviesť na svet svojho potomka a pohľad na jej figúru doslova vyráža dych.

Sarah očividne pribrala len minimum kíl a na jej tele by ste nenašli ani jedinú striu, či gram tuku navyše. Bruško budúcej mamičky je dokonca ideálne tvarované a vyrysované, čo len potvrdzuje, že modelka počas tehotenstva intenzívne cvičila.

Keďže je Stage vo svete raritou, okolo jej osoby sa rozpútala celkom živá diskusia. „Len sa modlím, aby bolo jej dieťatko zdravé. Ak je v ôsmom mesiaci, tak vyzerá byť veľmi malé,” neskrývala svoje obavy jedna z modelkiných fanúšičiek. A nebola veru jediná.

Extrémna tehuľka však tvrdí, že ona aj jej bábätko sú v úplnom poriadku. „Môj lekár povedal, že je zdravé a nič iné nás viac nezaujíma,” vyjadrila sa pre news.com.au Sarah. „Nevieme sa dočkať, kedy sa už náš chlapček narodí. Detská izbička je už pripravená a my len odpočítavame dni do pôrodu,” dodala modelka, ktorá si už teraz môže byť istá, že jej synček nebude žiadny valibuk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu