Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávne sestry sa dali fotiť holé: Sodoma, Gomora, nič pre puritánov!

Kim Kardashian a Kendall Jenner nemajú s nahotou žiaden problém. Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian a Kendall Jenner nemajú s nahotou žiaden problém.

LOS ANGELES – Bez zábran! Vyzliecť sa pred objektívom fotografa chce poriadnu guráž. Zvlášť, keď sa na vaše obnažené telo bude môcť pozerať celý svet. Exhibicionisti však s nahotou nemajú žiaden problém. Dokonca sa radi a okázalo pretŕčajú. Príkladom môžu byť aj nevlastné sestry Kim Kardashian (34) a Kendall Jenner (19), ktoré sa najnovšie predviedli v poriadne odvážnych pózach.

Do neba sa zrejme nedostanú! Ženy z rodu Kardashianovcov nie sú žiadne neviniatka. Na škandáloch si napokon vybudovali svoje meno. Krásky z televíznej obrazovky však verejnosť zrejme tak skoro provokovať neprestanú. Kontroverzné správanie sa im totiž akosi zapáčilo a svoje hranice posúvajú stále ďalej.

Na topkách sme vás pred pár dňami informovali o tom, že Kim Kardashian nafotila pre magazín Love snímky ako vystrihnuté z porna. K fotografii s otrčeným zadkom najnovšie pribudol záber, na ktorom je mamička 1,5 ročnej dcéry kompletne nahá a naolejovaná.

Nečudo, že sa na fanúšikovskej stránke rodiny Kardashianovcov spustila na jej hlavu vlna kritiky. „Predstavte si, že jej dcéra raz vyrastie a nájde na internete holé fotky a porno svojej mamy,” reagovali pohoršene niektorí z nich. Zhodli sa tiež na tom, že tmavovláskine nahé telo už nikoho príliš nezaujíma.

Kim však nebola jediná, kto sa pre spomínaný magazín odhalil. Svoje krivky ukázala aj jej nevlastná sestra Kendall Jenner, ktorá len nedávno oslávila devätnáste narodeniny. Jej prsia však v porovnaní s realitou vyzerali akosi nafúknuto a neprirodzene. Presvedčiť sa o tom môžete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu