Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Silikónka z telky sa fotila nahá: Hej, rozutekali sa ti prsiská!

Jodie Marsh sa fotila nahá. Svoje prsiská mala problém udržať. Zobraziť galériu (6)
Jodie Marsh sa fotila nahá. Svoje prsiská mala problém udržať.

BARBADOS – Mať tak jej problémy! Jodie Marsh (36) sa prezentuje ako bývalá modelka, televízna hviezda a úspešná kulturistka. Najvýstižnejší ale pre ňu je prívlastok exhibicionistka. Potvrdzujú to jej profily na rôznych sociálnych sieťach, ktoré sú zaplavené zábermi obnaženého tela a obrovských pŕs. Čerešničkou je fotka, na ktorej brunetka pózuje úplne nahá.

Veľké prsia, veľký problém! Jodie Marsh trávila uplynulé dni na Barbadose. Hlavnou náplňou dovolenky bolo pre televíznu hviezdu chytanie bronzu a fotenie sa v kúpeľni. Popri oddychu ale brunetka nezabudla ani na svojich priaznivcov a pravidelne ich zásobovala provokatívnymi fotkami v bikinách.

Najväčší úspech mali snímky, na ktorých Jodie pózuje v Evinom rúchu.  Zábery vznikli preto, aby ukázala, aká je po pobyte na slniečku krásne hnedá. Keď však brunetka zhodila vrchný diel bikín, obrovské vnady mala problém uchopiť. V druhej ruke navyše držala telefón, vytočenými bokami musela maskovať obnažený rozkrok a ešte sa pri tom všetkom bolo treba usmievať. Nuž, kočka, spraviť si takúto holú kúpelňovú selfie dá zabrať, čo? 

Jodie Marsh vycapila na sociálne siete fotografiu, kde pózuje úplne nahá.
Zobraziť galériu (6)
Jodie Marsh vycapila na sociálne siete fotografiu, kde pózuje úplne nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu