Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nelichotivé FOTO Kate Middelton: Z nevkusnej bucľošky sa vykľula krásna princezná!

Kate Middleton dnes ohuruje na každom kroku. V minulosti (vpravo) až tak dobre nevyzerala. Zobraziť galériu (9)
Kate Middleton dnes ohuruje na každom kroku. V minulosti (vpravo) až tak dobre nevyzerala.

LONDÝN – Nebola vždy za peknú! Kate Middleton, ktorá dnes oslavuje 33. narodeniny, je považovaná za módnu ikonu a svojím zovňajškom ohúri snáď každého. V minulosti však princezná až taká očarujúca nebola. Potvrdzujú to aj zábery z rodinného albumu, ktoré vznikli v čase, keď bacuľatá dievčina ani len netušila, že ju raz bude milovať celý svet.

Kate Middleton je už zopár rokov neodmysliteľnou súčasťou kráľovskej rodiny. Spoločne s manželom, princom Williamom, sa teší medzi ľuďmi mimoriadnej obľube a radostné chvíle prežíva aj v súkromí. Už čoskoro totiž privedie na svet ich druhého potomka. A hoci si šarmantná brunetka žije ako v rozprávke, vzhľad aristokratky u nej nebol vždy samozrejmosťou.  

V čase dospievania mala Kate pár kíl navyše a jej líčka boli značne bucľatejšie. Na rozdiel od väčšiny súčasných tínedžeriek preferovala brunetka prirodzenosť a na jej tvári by ste márne hľadali štipku mejkapu. Pri pohľade na archívne zábery je tiež jasné, že módne trendy v tom čase veľmi nesledovala.

No aj napriek tomu, že Kate bola skôr také „dievča od vedľa” než sexi cica, podarilo sa jej Williama očariť. Ten na svoju manželku prezradil, že keď prvýkrát vošiel do jej izby, na nástenke zbadal asi dvadsať svojich fotiek. „To nie je pravda. Bola to len reklama na džínsy,” bránila sa so smiechom dievčina, ktorá premenila svoj sen na realitu. 

Archívne FOTO Kate Middleton nájdete v našej GALÉRII. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu