Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdna speváčka radí ženám: Týmto mužom sa rozhodne musíte vyhnúť!

Jessie J Zobraziť galériu (11)
Jessie J (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglická speváčka Jessie J presne vie, akého muža chce mať po svojom boku. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Londýna to uviedla v rozhovore pre britský magazín Closer.

„S mužmi je to tak, že sa musíte zbaviť tých, čo sa boja, a nájsť si niekoho, kto dokáže zvládnuť silnú ženu. Moja mama a otec sú toho skvelým príkladom. Moja mama Rose je naozaj sexy, nezávislá a silná. Môj otec Stephen vždy vedel, ako na ňu – som na to zvyknutá a chcela by som žiť rovnako,“ vyjadrila sa interpretka, ktorá v súčasnosti tvorí pár so spevákom Lukeom Jamesom.

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Prvý album Who You Are uviedla na trh vo februári 2011. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte a pochádzajú z nej aj single Price Tag (feat. B.o.B), Nobody's Perfect alebo Domino. V septembri 2013 jej vyšla druhá štúdiovka Alive so singlami Wild (feat. Big Sean a Dizzee Rascal), It's My Party a Thunder. Jej zatiaľ posledný album Sweet Talker, ktorý obsahuje single Bang Bang (feat. Ariana Grande, Nicki Minaj) a Burnin' Up (feat. 2 Chainz), uviedla na trh vlani. Na konte má napríklad BRIT Award či nomináciu na Grammy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu