Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce správy pre kráľovskú rodinu: Nepríjemná pravda o tom, kto je otcom princa Harryho!

Princ Harry si môže byť istý len tým, že jeho matkou bola Lady Diana. Zobraziť galériu (4)
Princ Harry si môže byť istý len tým, že jeho matkou bola Lady Diana.

LONDÝN – Toto ich vôbec nepoteší! Hoci od smrti princeznej Diany (†36) ubehlo už sedemnásť rokov, rozruch okolo jej osoby stále neutícha. Najnovšie sa oň postarala divadelná hra s názvom Pravda, lži, Diana, ktorá hovorí aj o mimoriadne stráženom tajomstve kráľovskej rodiny.

Istá je len matka! Už pár rokov sa špekuluje o tom, že princ Harry nie je Charlesovým synom. Ryšavý mladík je vraj plodom lásky princeznej Diany a bývalého dôstojníka britskej armády – Jamesa Hewitta. Ako hotovú vec to najnovšie prezentujú aj tvorcovia divadelnej hry, z ktorej britskí panovníci rozhodne nebudú mať radosť.

Predstavenie s názvom Pravda, lži, Diana je založená na rozhovoroch s Hewittom a ľuďmi, ktorí blondínku veľmi dobre poznali. Pomerne zarážajúce sú slová, ktoré znejú z úst herca stvárňujúceho práve bývalého dôstojníka. „Diana a ja sme začali náš vzťah viac ako rok predtým, než sa Harry narodil. To nedokazuje, že som jeho otcom. Je to len... nepríjemná pravda,” znie podľa zahraničných médií v scenári tohto počinu.

Autor Jon Conway si za týmito vetami stojí. „Rozprával som sa s Jamesom v priebehu dvoch rokov. Stretli sme sa a povedal mi pár pozoruhodných vecí, ktoré doposiaľ neboli publikované v médiách,” vyhlásil na margo toho. „Je faktom, že jeho vzťah s Dianou začal 18 mesiacov predtým, než sa Harry narodil. My netvrdíme, že je jeho otcom, no diváci si na to môžu urobiť vlastný názor,” uzavrel.

Mnohí si myslia, že princ Harry a James Hewitt sú si až nápadne podobní.
Zobraziť galériu (4)
Mnohí si myslia, že princ Harry a James Hewitt sú si až nápadne podobní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu