Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z toho behá mráz po chrbte! Lady Diana "žije"

Lady Diana Zobraziť galériu (9)
Lady Diana (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Akoby sa do nej prevtelila! Najmladší člen britskej monarchie - princeznička Charlotte je taká rozkošná, že si získa sympatie hádam každého. Chutné dievčatko, ktoré začiatkom roka oslávilo 1. narodeniny, však podľa medializovaných informácií robí občas veci, ktoré trošku naháňajú strach. Veď posúďte sami!

Príliš veľa náhod! Hoci sa Lady Diana nestala panovníčkou, verejnosť ju dodnes vníma ako kráľovnú ľudských sŕdc. Sympatie si pomaličky získava aj ročná princeznička Charlotte, ktorá má toho so svojou nebohou babkou veľa spoločného.   

Napríklad skladbu Sultan of Swing od Dire Straits, ktorá bola Dianinou najobľúbenejšou. „Vždy, keď ju malá princeznička počuje, tak sa upokojí,” prezradil pre médiá zdroj z kráľovského dvora. „Zároveň je ako posadnutá zásnubným prsteňom, ktorý mala najskôr Diana a teraz ho vlastní Kate. Charlotte sa správa, akoby bol jej a neustále jej ho berie,” dodal. 

Oveľa prekvapivjšie je, ako reagovala, keď videla staré Dianine fotky. „Stále dookola opakovala ja, ja, ja a prstom ukazovala na ňu. Williama to všetko spočiatku desilo, ale v podstate je rád, že sa to deje,” uzavrel zdroj z kráľovského dvora. Nechajme sa prekvapiť, čo všetko bude mať princeznička s milovanou Dianou ešte spoločné. 

Zásnubný prsteň Lady Diany dnes vlastní Kate. Maličká Charlotte jej ho však často berie.
Zobraziť galériu (9)
Zásnubný prsteň Lady Diany dnes vlastní Kate. Maličká Charlotte jej ho však často berie.  (Zdroj: SITA)

Maličká princezná Charlotte má toho s nebohou Lady Dianou veľa spoločného.
Zobraziť galériu (9)
Maličká princezná Charlotte má toho s nebohou Lady Dianou veľa spoločného.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc WilliamLady Diana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu