Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dusno v kráľovskom paláci: Tehotná Kate naštvala celú rodinu!

Kate Middleton vraj za veľkú mláku vycestovala preto, aby spoznala manželovu nevlastnú sestru. Zobraziť galériu (6)
Kate Middleton vraj za veľkú mláku vycestovala preto, aby spoznala manželovu nevlastnú sestru.

LONDÝN – Opäť vyvolala rozruch! Nie je žiadnym tajomstvom, že Kate Middleton (32) vie, ako príbuzným svojho manžela, princa Williama (32), zdvihnúť tlak. Za múrmi Buckinghamského paláca bolo vraj rušno aj v súvislosti s nedávnym pobytom dvojice za veľkou mlákou. Tehotná kráska mala do Ameriky vycestovať z jediného dôvodu. Aby sa stretla s utajovanou dcérou nebohej princeznej Diany (†36).

Princ Wiliam a jeho manželka Kate absolvovali začiatkom decembra návštevu Spojených štátov amerických. V súvislosti s tým uverejnil magazín Globe v týchto dňoch pomerne šokujúcu správu. Tehotná brunetka vraj vycestovala za veľkú mláku najmä preto, aby sa stretla s manželovou nevlastnou sestrou.  

Prvé správy o utajovanej dcére nebohej Lady Di sa dostali na verejnosť zhruba pred dvoma rokmi. Blondínka ju mala mať s jedným zo svojich milencov a aby sa predišlo škandálu, mala ju ukryť u svojich dobrých priateľov v ďalekej Amerike.

Ako informuje spomínaný magazín, tvrdohlavá Kate si zaumienila, že sa s utajovanou príbuznou stretne. Z toho pochopiteľne nebola nadšená takmer celá rodina, na čele s princom Williamom a kráľovnou Alžbetou II. 

Magazín Globe prišiel s informáciou, že Kate navštívila Ameriku kvôli princovej nevlastnej sestre.
Zobraziť galériu (6)
Magazín Globe prišiel s informáciou, že Kate navštívila Ameriku kvôli princovej nevlastnej sestre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu