Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kráľovská rodina žiari šťastím: William a Kate zverejnili vianočné fotky svojho synčeka!

Vianočné fotografie malého princa Georga Zobraziť galériu (12)
Vianočné fotografie malého princa Georga (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský princ William a jeho manželka Kate zverejnili tri oficiálne vianočné fotografie svojho takmer jeden a pol ročného syna Georga. Informoval o tom dnes spravodajský server BBC News.

Snímky zhotovil koncom novembra na nádvorí paláca Kensington osobný tajomník Williamovho brata Harryho. Tajomník Ed Lane Fox tiež pracuje ako fotograf na voľnej nohe, uviedol server BBC News.
 
Podľa BBC vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge fotografie publikovali sčasti ako poďakovanie médiám, ktorá nepublikovali žiadnu z fotiek princa, ktorú už zadovážili paparazzovia. Manželia sú vraj vďační, že médiá si ctia ich žiadosť, aby princ George - ktorý v júli oslávil prvé narodeniny - nebol obťažovaný dotieravými reportérmi.
 
William s Kate sa nedávno vrátili z trojdňovej návštevy východného pobrežia Spojených štátov, kde si okrem iného prezreli múzeum a pamätník venovaný teroristickým útokom z 11. septembra, stretli sa s prezidentom Barackom Obamom a zašli na basketbalový zápas.
 
V septembri manželia oznámili, že čakajú druhé dieťa. Kate už skôr naznačila, že nebude svojho manžela sprevádzať na ceste do Japonska a Číny začiatkom budúceho roka. William strávi v každej zo spomínaných ázijských krajín tri dni.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu