Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podivný outfit speváckej hviezdy: Na červenom koberci bez podprsenky a nohavíc!

Rihanna prišla do spoločnosti len v saku bez podprsenky a v pančuškách. Zobraziť galériu (10)
Rihanna prišla do spoločnosti len v saku bez podprsenky a v pančuškách.

LONDÝN - Zabudla sa obliecť? Nahé telo speváčky Rihanny (26) pozná už hádam každý. Umelkyňa sa totiž pravidelne odhaľuje na stránkach magazínov, či na sociálnej sieti. Aj do spoločnosti chodí nahodená zväčša v provokatívnych outfitoch. Svojej povesti zostala kráska z Barbadosu verná aj v pondelok. Po červenom koberci sa totiž premávala iba v saku a pančuškách.

Vytŕčala z davu! Kontroverzná Rihanna vie, že ak chce byť úspešná, len spievať nestačí. Preto sa celkom intenzívne stará o to, aby sa o nej hovorilo a aby plnila stránky novín. Najnovšie prekvapila na pondelkovom odovzdávaní módnych cien v Londýne, kam prišla v pomerne zvláštnom outfite.

Tmavovláska si to totiž na červený koberec namierila oblečená iba v blejzri (predĺžené dámske sako, pozn. red.) z dielne kamarátky a návrhárky Stelly McCartney. Podprsenku si pod neho nevzala, a tak si každý mohol obzrieť obliny jej vnád. A kým by už pre väčšinu žien bolo toto odvážne, Rihanne to nestačilo. K saku si preto dala len čierne pančušky a žiadne nohavice.

Nie je tajomstvom, že Rihanna určuje trendy a je idolom pre mnohé mladé dievčatá. Nechajme sa prekvapiť, či naberú odvahu a budú obľúbenú speváčku nasledovať aj tentoraz. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu