Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rihanna v obrovskom nebezpečenstve: Mohla skončiť ako John Lennon!

Rihanna Zobraziť galériu (4)
Rihanna (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Newyorský súd vydal v piatok zákaz približovania sa pre istého Kevina McGlynna k speváčke Rihanne. Muž sa potuloval pred domom barbadoskej speváčky a taktiež jej posielal výhražné listy.

Päťdesiatštyriročný McGlynn v listoch spomínal vraždu a sexuálne násilie a taktiež Rihannu a iných interpretov obvinil z plagiátorstva.

McGlynn sa mal pred súd postaviť už v septembri, no pre jeho zdravotný stav ho namiesto toho umiestnili do psychiatrickej liečebne. Sudca Orlando Marrazzo mu okrem približovania sa k speváčke taktiež zakázal kontaktovať ju telefonicky, poštou alebo prostredníctvom internetu. Marrazzo prirovnal McGlynna k Markovi Davidovi Chapmanovi, ktorý v roku 1980 zavraždil Johna Lennona. "Kevin McGlynn je tikajúca bomba, pretože je úplne fixovaný na Rihannu a predstavuje pre ňu a jej okolie priame ohrozenie," vyhlásil sudca. 

Dvadsaťšesťročná Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012).

K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou siedmich cien Grammy, ôsmich American Music Awards, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Bojová loď (2012) a To je koniec! (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu