Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Z krásky z Prcičiek je dnes kostnatá príšera: Tieto fotky musíte vidieť!

Tara Reid už dávno nie je tou sexi kráskou ako kedysi. Zobraziť galériu (5)
Tara Reid už dávno nie je tou sexi kráskou ako kedysi.

PALM SPRINGS – Stratila kilá aj sexepíl! O americkej herečke Tare Reid (39), ktorá sa zviditeľnila vďaka kultovej komédii Prci, prci, prcičky, sníval kedysi nejeden tínedžer. Pribúdajúce roky a anorexia sa však na krivkách sexi blondínky nepekne podpísali. Dnes je z nej vychrtlina a pohľad na jej telo v plavkách naháňa strach.

Kosti, kosti, kostičky! Mnoho šoubiznisových krások sa na sociálnych sieťach pýši provokatívnymi zábermi v plavkách, ktorými ulahodia najmä svojim mužským fanúšikom. Výnimkou nechce byť ani Tara Reid. No zábery jej polonahého tela pripadajú sexi asi málokomu.

Kedysi atraktívna herečka je totiž v súčasnosti posadnutá chudnutím a krivky zaoblené na tých správnych miestach sú už minulosťou. Z Tary je dnes chodiaca kostra a namiesto obdivných komplimentov počúva skôr slová plné obáv. „Dúfam, že sa raz nevyhladuješ až na smrť. Zobuď sa konečne,” znie jeden z komentárov pod speváčkinou fotkou v plavkách.  

A hoci sa väčšina herečkiných priaznivcov zhoduje v tom, že Tara už vôbec nevyzerá sexi a žensky, milovníci vychudnutých žien s tým nesúhlasia. Čo si o herečkinej postave myslíte vy?

Tara Reid sa kedysi pýšila ukážkovou postavou. Dnes je nej vychrtlina.
Zobraziť galériu (5)
Tara Reid sa kedysi pýšila ukážkovou postavou. Dnes je nej vychrtlina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu