Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kedysi žiadaná blondínka ukázala, čo skrýva pod šatami: Najotrasnejší zadok šoubiznisu!

Toto je hádam najotrasnejší zadok šoubiznisu. Zobraziť galériu (8)
Toto je hádam najotrasnejší zadok šoubiznisu.

MEXICO – Uff! Po dokonalej postavičke sníva každá žena. V niektorých prípadoch sa však túžba po peknom tele mení na posadnutosť. Výnimkou nie sú ani prominentné krásky. Tie dokonca dokážu svoje chudnutie priviesť až k extrémom. Príkladom môže byť známa herečka, ktorá skrýva pod šatami zadok stareny. Viete, o koho ide?

Časy, keď sa herečka Tara Reid zviditeľnila účinkovaním v kultovej komédii Prci, prci, prcičky, sú už dnes minulosťou. Kedysi dokonale tvarovaná blondínka je dnes o pätnásť rokov staršia, no zato o desiatku kíl ľahšia. Filmová Vicky totiž podľahla drastickým diétam a mnohí ju upodozrievajú z toho, že trpí anorexiou.

Slová plné varovania a obáv si Tara môže dennodenne prečítať na sociálnych sieťach, kde sa okázalo pýši kostnatou figúrou. No z kritiky si herečka ťažkú hlavu vôbec nerobí. S úsmevom na tvári sa pred pár dňami pretŕčala aj na jednej z mexických pláží. Tam na ňu narazili paparazzi, ktorí svetu bez príkras ukázali, čo skrýva blondínka pod šatami – zadok vráskavej stareny. 

Herečka Tara Reid skrýva pod šatami vyziabnutú postavu. Jej milenec sa očividne nesťažuje.
Zobraziť galériu (8)
Herečka Tara Reid skrýva pod šatami vyziabnutú postavu. Jej milenec sa očividne nesťažuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu