Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Peggy zo sitkomu Ženatý so záväzkami nestarne: V 60-tke krajšia ako zamladi

 Herečka Katey Sagal starne do krásy. Zobraziť galériu (6)
Herečka Katey Sagal starne do krásy.

LOS ANGELES – Zreje ako víno! Svet šoubiznisu je plný žien, ktoré sú v boji s časom mimoriadne úspešné. K nim rozhodne patrí i predstaviteľka Peggy Bundovej zo sitkomu Ženatý so záväzkami - Katey Sagal (60). Sympatická tmavovláska je v súčasnosti dokonca atraktívnejšia než v časoch najväčšej televíznej slávy.

Povestná ohnivá hriva je minulosťou! Seriál Ženatý so záväzkami sa dlhodobo teší obľube nielen vo svete, ale aj u nás na Slovensku. Od jeho nakrúcania ubehlo dlhých 27 rokov a čas sa samozrejme podpísal aj na vzhľade jeho hlavných predstaviteľov. Protagonistka svojskej Peggy sa ale v tomto boji nevzdala. Aj v šesťdesiatke ju dokonale vystihujú prívlastky ako atraktívna a šarmantná.

Katey je v súčasnosti ešte stále aktívna aj pred kamerami. Objavila sa napríklad v seriáli Lost, Glee, či CSI. Na konte má aj účinkovanie vo viacerých filmoch. Venuje sa tiež dabingu, svoj hlas prepožičala postavičke v animovanom seriáli Futurama. Málokto však vie, že sympatická brunetka inklinuje i k hudbe. Čo sa jej súkromia týka, vydatá je už tretíkrát.

VIDEO: Úryvok zo seriálu Ženatý so záväzkami. Pripomeňte si Peggy Bundovú. 

Peggy chce sex

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu