Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Heather Locklear z Melrose Place: Čo si to porobila s tvárou?!

Heather Locklear prekvapila zamrznutou tvárou bez štipky mimiky. Zobraziť galériu (6)
Heather Locklear prekvapila zamrznutou tvárou bez štipky mimiky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nevydarená momentka či krutá realita? Hoci si Heather Locklear (52) aj po prekročení prahu päťdesiatky udržiava svieži zovňajšok a štíhlu figúru, nedávno ju paparazzi zachytili v naozaj podivnom svetle. Jej inokedy mladistvá tvár zanechávala dojem, akoby ju ničili početné plastiky.

Kam sa podela jej prirodzená krása? Aj keď by Heather Locklear omladzujúce kúry v kozmetických salónoch zapierala márne, v zrelom veku doteraz patrila medzi udržiavané stálice Hollywoodu. Keď sa však v piatok vybrala vymetať butiky s kamarátkou, vystrúhala takú grimasu, akoby jej vosková tvár stratila všetku mimiku.

Plavovláska si na nákupy vyrazila v ležérnom štýle, o čom svedčil nielen jej outfit, ale aj veľmi jemné líčenie. Práve minimum mejkapu sa však zrejme postaralo o to, že bulvárni fotografi zachytili Heather v zarážajúcej podobe. Pleť mala síce vyhladenú a bez viditeľných vrások, no zamrznutá tvár naznačovala, že herečka si nedávno dopriala zopár botulotoxínových injekcií alebo iných výplní.

Keďže sa hviezda kedysi mimoriadne obľúbeného seriálu Melrose Place v spoločnosti objavuje vždy s dokonalou úpravou, často pózuje na titulných stranách vychytených i menej známych časopisov. A akými pravidlami sa riadi v rámci svojho stravovania? „Strážim si veľkosť porcií a snažím sa žiť zdravo tak na 80%. Neodopieram si karbohydráty ani sladkosti. Robím všetko pre to, aby to bolo v rozumnej miere,“ zdôverila sa v rozhovore pre Parade magazín. O prirodzenosti sa však v jej prípade už zrejme hovoriť veľmi nedá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu