Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kontroverzné VIDEO hviezdy Melrose Place: Unikli jej hrátky v posteli?!

Alyssa Milano nakrútila pikantné video, ktoré má zachytávať jej milostné hrátky v posteli. Zobraziť galériu (9)
Alyssa Milano nakrútila pikantné video, ktoré má zachytávať jej milostné hrátky v posteli. (Zdroj: funnyordie.com)

LOS ANGELES – Kamerou nepohrdne ani za dverami spálne! Hoci pikantné videá hviezdičiek túžiacich po popularite nie sú ničím výnimočným, u štyridsiatničky Alyssy Milano by niečo podobné čakal iba málokto. Herečka však umiestnila kamerový snímač rovno pred posteľ a vrhla sa do milovania. Výsledné zábery už kolujú po internete.

Prekvapila naozaj všetkých! „Uniklo mi sexvideo. Nie som si istá, čo na to povedať. Radšej zverejním link sama, aby som mala situáciu pod kontrolou,“ odkázala Alyssa Milano v stredu svojej dva a polmiliónovej fanúšikovskej základni prostredníctvom Twitteru. Sexi zábery v provokatívnom pyžamku však majú zaujímavé vysvetlenie.

Brunetka, ktorá patrí medzi známe tváre rôznych televíznych seriálov, nakrúcanie „sexvidea“ začala pohľadom do veľkej postele. V nej čakal milenec v župane a herečka nahodila výraz prekvapenia z lupeňov ruží a romantických sviečok. Potom nainštalovala kameru tak, aby zachytila všetko, čo sa bude diať na lôžku.

Len čo Alyssa odštartovala muchlovanie so svojím miláčikom, nasledoval strih a pohľad na veľkoplošný televízor. Na obraze sa pritom zjavil moderátor informujúci verejnosť o situácii v Sýrii a plánovaných útokoch. Jediný sexuálny podtón sa odohrával v zrkadle s odrazom nadhadzovania periny.

Hollywoodska kráska chcela takýmto spôsobom upozorniť verejnosť, aby nezatvárala oči pred konfliktom na Strednom Východe. Celý projekt zosnovala v spolupráci s portálom Funny Or Die, ktorý je povestný tým, že si berie na mušku rôzne celebrity. Hviezda, ktorá sa v rokoch 1997–98 blysla v seriáli Melrose Place, je ambasádorkou nadácie UNICEF a o napätí v Sýrii pravidelne informuje práve cez Twitter.

Alyssa Milano Sex Tape from Alyssa Milano
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu