Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kráska z Beverly Hills 90210 žúrovala s nahými prsami: Tá sa teda doriadila!

AnnaLynne McCord vyrazila na párty s presvitajúcimi vnadami, no sexi dračicu nepripomínala. Zobraziť galériu (12)
AnnaLynne McCord vyrazila na párty s presvitajúcimi vnadami, no sexi dračicu nepripomínala. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Odvážnejší kostým nenašla? Hoci sa AnnaLynne McCord (27) zviditeľnila ako očarujúca hviezda populárneho tínedžerského seriálu, na nedávnej párty príliš veľa sexepílu nevyžarovala. K imidžu zvodnej cice jej nedopomohol ani fakt, že drobné prsia vystavila úplne nahé s prelepenými bradavkami.

Podľahla halloweenskemu šialenstvu! Hoci posledná októbrová noc tento rok pripadla na piatok, celebrity neváhali a prvé žúry pri príležitosti Halloweenu usporiadali už týždeň vopred. Na jednom z nich sa ukázala aj AnnaLynne McCord v provokatívnom kostýme. V oblasti dekoltu k nej príroda síce príliš štedrá nebola, no to jej nezabránilo v tom, aby drobné prednosti odhalila ako na striebornom podnose.

„Takže toto sa deje... Erik Rudy ako senzačný Karl Lagerfeld a ja ako strašidelná kočka po jeho pravici,“ týmito slovami blondínka okomentovala záber, na ktorom si zapózovala so svojím kamarátom. Tomu nechýbala biela parochňa s copíkom, úzke kožené nohavice a imitácia štvornohého chlpáča na rukách. AnnaLynne však mala od akejkoľvek celebrity na míle ďaleko. Kočkou by ju počas uplynulej noci nazval zrejme iba málokto.

Herečka sa nahodila do čiernych korzetových šiat, ktoré toho veľa nezakryli. V prednej časti totiž spod sukne vykúkali tenké nohy, pričom látka vo vrchnej časti nezakryla ani poprsie. Aby AnnaLynne nezanechávala dojem vyžitej prostitútky, bradavky si radšej prelepila čiernou páskou v tvare písmena „X“. Vďaka chudej postave, mŕtvolne bledej pokožke a odstrašujúcim šošovkám viac než televíznu a filmovú hviezdu pripomínala smrtku. Sexi Naomi z nových častí seriálu 90210 by v nej spoznal naozaj málokto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu