Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čo všetko sú ochotné podstúpiť celebrity pre dokonalú postavu a o 10 rokov mladší vzhľad?

(Zľava) Simona Krainová, Beyoncé, Lucie Bílá Zobraziť galériu (7)
(Zľava) Simona Krainová, Beyoncé, Lucie Bílá

Hollywoodské hviezdy a vôbec celebrity a modelky všeobecne boli vždy inšpiráciou preo statné ženy z celého sveta. Majú štýl, sú krásne s dokonalou postavou a vždy im hádame aspoň o 10 rokov menej. Väčšina žien túži urobiť maximum, aby vyzerali rovnako, nie vždy však to maximum musí znamenať ťažkú drinu v posilňovni a tvrdý životný režim. Väčšinou stojí za tajomstvom krásy celebrít moderná estetická medicína a niekoľko trikov teraz prezradíme aj vám.

Michal David na Klinike
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Najmodernejšia liposukcia

Za väčšinou kriviek celebrít je liposukcia.Tá najobľúbenejšia, ale aj najmodernejšia je laserom asistovaná liposukciaSlimLipo. Je bezbolestná, bez nutnosti celkovej anestézy a naviac po „odsatí“ tuku sama vypne a stiahne pokožku naspäť. Toto nám potvrdil aj MUDr. Martin Paciorek: „Na rozdiel od iných liposukcií klienti na SlimLipo najviac oceňujú jej rýchly a ambulantný zákrok s minimálnou záťažou bez nutnosti hospitalizácie a dlhej rekonvalescencie,“ vysvetlil nám lekár z bratislavskej pobočky Kliniky YES VISAGE.

SlimLipo vás naviac nevyradí z normálneho či pracovného života a dá sa tak veľmi ľahko utajiť. A tají to aj mnoho slovenských a českých celebrít. K tým kto sa k liposukcii SlimLipo priznali, patrí napríklad Mirec Babják, Michal David či Peter Kotvald.

Viac o laserovej liposukcii SlimLipo na www.yesvisage.sk/slimlipo

Alice Bendová na Klinike
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Botox áno či nie?

Profesionálna estetická dermatológia vie pomocou kvalitných výplní, plazmaliftingu, moderných niťových techník, prípadne skúsenou aplikáciou botulotoxínu riešiť väčšinu problematických miest v tvári, od jemných až po hlboké vrásky, prepady a poklesnuté miesta na tvári alebo naopak zaguľatené líca alebo podbradok. Rovnako tak si vedia poradiť s nevýraznými perami, stratou výrazných čŕt v tvári alebo s kruhami pod očami. „Našim cieľom nieje človeka prerábať a stárnutie zastaviť, to sa ani nedá. Zmyslom je vrátiť trochu čas naspäť a prejavy stárnutia oddialiť. Všetko s rešpektom k prirodzenému vzhľadu,“ vysvetľuje lekárka bratislavskej pobočky MUDr. Barbora Brezová, ktorá je obľúbenou lekárkou mnohých slovenských krások, ktoré poznáme z televízie.

 

Viac na www.yesvisage.sk

Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

 Toľkokrát pretriasané prsia

Väčšina žien si praje mať väčšie, plné a tvarované prsia. A pokiaľ to zoberieme čisto štatisticky, najviac sebavedomia dodáva ženám práve zväčšenie alebo modelácia pŕs.

„Nielen medzi celebritami, ale všeobecne je na našej klinike o úpravu prsníkov veľký záujem. Využívame moderné postupy, ktoré sú ale zároveň maximálne šetrné. Rovnako ako u každého iného zákroku platí, že keď chcete mať pekné prsia bez zbytočných jaziev a komplikácii, potom je treba vybrať si skúseného chirurga. Naviac nielen prsia, ale všetky zmeny by mali pôsobiť veľmi prirodzeným dojmom a bez akýchkoľvek stôp po chirurgickom zákroku,“ vysvetľuje plastický chirurg bratislavskej pobočky Kliniky Yes Visage MUDr. Juraj Paliatka.

 

Viac o plastickej operacii pŕs na www.yesvisage.sk/prsia

 

Čo všetko sú ochotné
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Kde chodia české celebrity?

Slová lekárov Kliniky Yes Visage nakoniec potvrdzuje mnoho spokojných klientov aj z radov známych osobností. Tí si tu doslova takpovediac podávajú kľučku. Medzi klientov tejto kliniky, ktorá je so svojimi pobočkami v Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave najväčšou klinikou estetickej medicíny v Česku a na Slovensku, patrí napríklad aj Lucie Bíla, Alice Bendová, Patrícia Vitteková, Marianna Ďurianová, Maroš Kramár, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová, Veronika Freimanová, alebo topmodelka Simona Krainová, o ktorú sa klinika stará už niekoľko rokov.

 

Viac na www.yesvisage.sk

Patronka suťaže Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR)

Premena  zadarmo!

Chcete aj vy dokonalú tvár alebo tvár bez vrások, štíhlu postavu alebo trebárs nové prsia ako majú celebrity? Vyhrajte si svoju premenu od rovnakých profesionálov. Súťažte v jesennom kole o premenu s Klinikou Yes Visage a Simonou Krainovou. Podrobnosti nájdete na webe kliniky.

Súťažte na: www.yesvisage.sk

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu