Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík (30) na FOTO chcel byť ako detská hračka: Po plastikách vyzerá katastrofálne!

Rodrigo bol so sebou vždy nespokojný Zobraziť galériu (5)
Rodrigo bol so sebou vždy nespokojný (Zdroj: Youtube, profimedia.sk)

LONDÝN - Pred desiatimi rokmi sa začal Rodrigo (30) meniť. Najprv si dal urobiť plastiku nosa a potom už chodil do nemocnice ako na dovolenku. Ako sa priznal, plastickými operáciami je posadnutý napriek tomu, že podstupuje vysoké zdravotné riziko. Rozhodol sa stať Kenom a nič ho nezastaví!

Rodrihgo už podstúpil neuveriteľných 20 plastických operácií, aby mohol získať srdce Barbie! Po upravenom nose nasledovala liposukcia, botoxová kúra a množstvo implantátov. Aktuálne postupuje ultramodernú terapiu na rast vlasov pomocou kmeňových buniek, ktorú postupuje ako vôbec prvá osoba v Británii!

Takto vyzeral Rodrigo pred operáciami
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzeral Rodrigo pred operáciami  (Zdroj: Youtube, profimedia.sk)

Za plastické operácie Rodrigo minul už viac ako 156-tisíc eur. Pracuje ako steward a chce vyzerať ako Ken, pretože podľa neho je príkladom ideálneho vzhľadu napriek tomu, že ho tento pokus o dokonalosť nedávno takmer stál život. Po jednej z plastických operácií dostal infekciu, ktorú sprevádzalo ochrnutie a nebol ďaleko od smrti.

Mladík (30) na FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Youtube, profimedia.sk)

Rodrigo už od detstva bojoval so svojím vzhľadom a v roku 2004, keď mal 20, sa rozhodol pre radikálnu zmenu. Niekoľkokrát mu operovali nos, tvár vypĺňali implantátmi a upravili čeluste. Dokonca mu urobili výplň ramien, hrudného koša a vytvarovali mu lýtka!

Teraz, dva mesiace po kozmetickej kúre na rast vlasov, vidí prvé výsledky. „Mám veľa mladých vlasov a je to úžasný pocit. Moje vlasy boli pôvodne tenké a začali ustupovať, ale teraz sa všetko míľovými krokmi vracia k normálu. Začínam mať veľa komplimentov,“ povedal nadšený Rodrigo, ktorý mal obavy zo svojej plešiny.

Mladík (30) na FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Youtube, profimedia.sk)

Rodrigo tvrdí, že plastická chirurgia pozitívne zmenila jeho život. „Som sebaistejší, krajší. Tento vzhľad ma reprezentuje oveľa viac,“ myslí si mladý muž. „Dostávam od ľudí veľa e-mailov a správ z celého sveta, v ktorých ma žiadajú o kozmetické a estetické poradenstvo,“ prezradil novodobý Ken denníku Daily Mail.

Takto vyzerá Rodrigo dnes
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerá Rodrigo dnes  (Zdroj: Youtube, profimedia.sk)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu